- Adım
- Tuncay
- Cihazım
- Redmi Note 10s
- Konular
- 11
Evet varMi 5s için var mı?
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Evet varMi 5s için var mı?
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vaaay hakan hoca Vince da destek verecekmiş sevindik bizde iki edet var, darısı Redmi note7 nin başına ama o da Q oldu amaEvet varLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Haklısınız hocam gps sadece cihaz da çalışıyor hatta pil tasarrufa alınca kapanıyor bende temada bir sorun yok mtz içe aktar yaptım kullanıyorumArkadaşlar merhaba. Bu romu kurdum ama temayı hiç begenmedigim için başka tema yüklüyorum.uyumluluk hatası vermemesine rağmen simgeler değişmiyor. Ayrıca ana ekran tuşu menüde veya uygulama içindeyken ilk basmada çalışmıyor ikinci kez basman gerekiyor. GPS tuşu "sadece telefon" modunda çalışıyor. "Yüksek doğruluk modu çalışmıyor. İlk iki dk da bunları fark ettim.
Güncelleme de format data ya gerek yok ama temiz kurulum her zaman için daha iyidir.Güncellemede de yine format data yapacağız mı yoksa indirip twrp den flashlayacağız mı daha önce yapan arkadaşlar bilgi verir misiniz
MIUITR telegram grubuna katılıp oradan ,geliştirici hakan hocaya sorabilirsiniz. Nedenini bilemeyeceğim.Hocam iyi akşamlar bu gün mi 6 ya hakan hocanın MIUITR romunu güncelledim şimdi açıp kapatırken mi ekranında unlocked yazısı çıkmıyor TWRP yüklü magisk 19.3 yüklü çalışıyor sebebi ne olabilir.