Geri bildirim için teşekkürler. Önerinizi düşüneceğimhaqanguven hocam emeğine sağlık özellikle boot animasyonu efsane olmuş. Benim tek sıkıntım şu oldu ben miui 9 ile gelen limitless temasına bayılıyorum suan bu alttan aero ışığını sevemedim.
Bir uygulama düzenlemede hata alıyorum o yüzden kimi yerler ingilizce. İleride o sorunuda halledeceğimTürkçeleştirme ve renk cümbüşü harika. Yalnız Hakan hocam açılıştaki mi animasyonunu orjinali ile aynı yaprsanız naçizane daha etkili olacak. Ve şarj takılı olduğundaki ekran ibareleri ingilizce bilginize.
Bir uygulama düzenlemede hata alıyorum o yüzden kimi yerler ingilizce. İleride o sorunuda halledeceğimTürkçeleştirme ve renk cümbüşü harika. Yalnız Hakan hocam açılıştaki mi animasyonunu orjinali ile aynı yaprsanız naçizane daha etkili olacak. Ve şarj takılı olduğundaki ekran ibareleri ingilizce bilginize.
主页上的链接是完整版本我想知道这个屏幕圆角是怎么做的,我想学习一下!还有这个更新是通过什么来更新的,想长期更新你的ROM
[doublepost=1529792275,1529792035][/doublepost]完整版链接有吗?想下载完整版使用
Bir uygulama düzenlemede hata alıyorum o yüzden kimi yerler ingilizce. İleride o sorunuda halledeceğim
主页上的链接是完整版本
Merhaba mevcut rom üzerine kuracam twrp de hangi işlemleri uygulayacağım ?Bir uygulama düzenlemede hata alıyorum o yüzden kimi yerler ingilizce. İleride o sorunuda halledeceğim
Merhaba mevcut rom üzerine kuracam twrp de hangi işlemleri uygulayacağım ?
MIUI 10 8.6.10 sürümüm Biliyorum normalde öyle yapıyordum da . Sürekli sistem güncellemesi oluyor hakan bey tarafından bende en güncelini kullanmak istiyorum. Fakat temiz rom işlemi yapınca mevcut herşey siliniyor uygulamalar vs. Uygulamalar gitmemesi için ne yapabilirim teşekkürlerMevcut Rom derken galiba TR Rom'dan bahsediyorsunuz.
Fakat tavsiye kurulum olarak; öncelik Format Data yapmanız ve ardından Recovery'i tekrardan başlatıp, Rom'u kurmanız. Çünkü sorunsuz kullanmanızı diliyoruz
MIUI 10 8.6.10 sürümüm Biliyorum normalde öyle yapıyordum da . Sürekli sistem güncellemesi oluyor hakan bey tarafından bende en güncelini kullanmak istiyorum. Fakat temiz rom işlemi yapınca mevcut herşey siliniyor uygulamalar vs. Uygulamalar gitmemesi için ne yapabilirim teşekkürler
TAMAMDIR . teşekkürler. titanium backupı araştırdım ve işimi görecektir. Ama ilk önce root atmam gerekiyorHocam size tavsiyem "Format Data" yapmanız, fakat 4 Wipe yapıp da kurabilirsiniz ama sağlıklı olmaz. İsterseniz deneyin, derim...
Titanium Backup ile uygulamalarınızın yedeğini alın, sadece Miui uygulamaları ve arayüzünü ayarlamakla uğraşırsınız.