Rom MIUI TR - 8.4.29 [Miui9]

Miui TR Rom'u Beğendiniz mi?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Bildirim gölgesi globaldeki gibi değil. Farklı bir bildirim gölgesi var. Bende pek kullanmadım Miui TR Rom'unu hazırlamaktan sebep. Siz kullandıkça yorumlarsınız artık

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Bildirim gölgesi globaldeki gibi değil. Farklı bir bildirim gölgesi var. Bende pek kullanmadım Miui TR Rom'unu hazırlamaktan sebep. Siz kullandıkça yorumlarsınız artık

Peki hocam teşekkürler. Emeğinize sağlık tekrar.

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Hocam bir gelişme var mı güncelleme ile ilgili?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

asim03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
6
Merhaba,iyi forumlar arkadaşlar.Mi6 telefonuma rom atacağım.Öncelikle pil ve özellik bakımından iyi bir rom arıyorum.Aklımda Miui TR, Epic rom, Miui Pro var.hangisini önerirsiniz ? Sanırım Epic rom ota'dan güncelleme alıyordu...

okanbekar80

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan Bekar
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
İngilizce Öğretmen
Konular
5
Mi 6 için global 8.4.29 versiyonunu indirdim kullanıyorum. Öncelikle emekleriniz için teşekkür ederim rom oldukça sade hızlı ve güzel. Benim bir ricam olacaktı. Temalar uygulaması standart global romdaki gibi üçüncü parti temaları yuklememe ve kullanmama izin vermiyor. Custom romda bunu unuttunuz mu yoksa orijinalligi bozmamak adına mı değiştirmek istemediniz? Mi theme editör programı bu sürüm için kullanılamıyor. Temalar uygulamasını eu romlardaki gibi üçüncü parti temaları kullanmama izin veren bir surumle nasıl değiştirebilirim? Teşekkürler

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Mi 6 için global 8.4.29 versiyonunu indirdim kullanıyorum. Öncelikle emekleriniz için teşekkür ederim rom oldukça sade hızlı ve güzel. Benim bir ricam olacaktı. Temalar uygulaması standart global romdaki gibi üçüncü parti temaları yuklememe ve kullanmama izin vermiyor. Custom romda bunu unuttunuz mu yoksa orijinalligi bozmamak adına mı değiştirmek istemediniz? Mi theme editör programı bu sürüm için kullanılamıyor. Temalar uygulamasını eu romlardaki gibi üçüncü parti temaları kullanmama izin veren bir surumle nasıl değiştirebilirim? Teşekkürler
O sürümden sonra çözdüm 3. parti sorununu. Miui10'a güncellemeniz gerekmektedir. Onda bu sorun yok

asim03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
6
O sürümden sonra çözdüm 3. parti sorununu. Miui10'a güncellemeniz gerekmektedir. Onda bu sorun yok
diğer romlarda nasıl hallederiz hocam? epic romdayım ve diğer romlardaki temaları kullanmak istiyorum fakat hata veriyor.Mirape'de çözüm olmadı.

cosberq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Merhaba Haqangüven arkadaşım bende epic rom yüklemek istiyorum şuan telefonum global 9.5.6 twrp kurulu ve root lu 8.4.29 romunu önerir misiniz bir de miui 10 romu ne zaman çıkar beklemeli miyim ?
[doublepost=1529690305,1529690123][/doublepost]
Merhaba Haqangüven arkadaşım bende epic rom yüklemek istiyorum şuan telefonum global 9.5.6 twrp kurulu ve root lu 8.4.29 romunu önerir misiniz bir de miui 10 romu ne zaman çıkar beklemeli miyim?
Hocam birde twrp den kurulumu adım adım anlatabilir misiniz yanlış yapmayayım.

Üst Alt