Wi-fi mevcut ise kopyala yapıştır yöntemi şifreni girebilirsiniz, cihazı etkinleştir bölümünde klavye gelir ordan wifi şifreni gir kopyala ve wifi ayarlarından yapıştır sonra mı şifreni gir ve devam et tabi bu anlattıklarım wi-fi mevcut çözümü şebeke modunda bunu yapamazsınız..
Yada ikinci yöntem aldığın yedeğe geriye dönüp mi hesapta çıkış yapın ve romu öyle kurun....
Kolay gelsin....
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam helal olsun valla,ben bu durumla genelde eu beta oreoda karşılaşıyordum ve klavye açılmadığı için bişey yapamıyor ve nougat a geri dönüyor,mi hesabımdan çıkış yapıp tekrar orea yüklüyordum oluyordu. Bu yöntemle aynı romu iki defa kurmaya gerek yok.taptaze mis gibi bi bilgi daha öğrenmiş oldum teşekkür ederim
[doublepost=1525540970,1525540851][/doublepost]
Rom için çok teşekkürler. Müthiş hızlı akıcı. Zıpkın gibi bir rom olmuş. WhatsApp da bildirimler çoğunlukla geç geliyor. Ya da uygulamaya girmeden gelmiyor. İzinlerden hepsini okeyledim. Otomatik başlatma ve pil optimizasyonunuda serbest bıraktım. Başka ne yapmalıyım.
Bütün hepsini yaptıysan beklemekten başka çaren yok hocam.zamanla düzeliyor bazen bu bildirim olayları