Rom MIUI TR - 8.4.29 [Miui9]

Miui TR Rom'u Beğendiniz mi?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Size başka bir soru sorayım Epic Rom oreo8 ne zamn gelir sanırım hala yok geliştirici timinde olduğunuzu gördüm soruyorum.
Mevcut bir sürüm var denemek isterseniz link bırakıyorum ama güncel rom için geliştirici den haber bekliyoruz deneme aşamasında şu an...

EpicRom Developer Team For RMN 4X MİDO

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Kayıtlı wifi şifrelerini geri yüklemeyi denemedim. Yedek kullanmıyorum çünkü.

3. parti temalar sorunu mevcut. çözmeye çalışıyorum hala

Wifide kopma yaşamadım

Hocam öncelikle emeğinize sağlık, sonunda Sizden Global Beta tabanlı N.S'li bir rom görebildik :) Fuxin hocamın dediği gibi Xda konusunda başlığıda Global Beta olarak güncelleyin hocam bence de. Birçok kişinin beklediği N.S'li rom çünkü :)

3. Parti Tema sorununu da çözerseniz, direk denemek istediğim rom olacak hocam.

Peki Face Unlock ekleyebildiniz mi hocam?
[doublepost=1523186869,1523186781][/doublepost]
Mevcut bir sürüm var denemek isterseniz link bırakıyorum ama güncel rom için geliştirici den haber bekliyoruz deneme aşamasında şu an...

EpicRom Developer Team For RMN 4X MİDO

Hocam paylaştığınız için teşekkürler fakat bu rom kesinlikle kurulmasın. MrRaines hiçbirşeye dokunmadan eklemiş romu; 3. Parti tema hatası da var, Google Uygulamaları da var rom içerisinde. Bunun yerine Direk Son Global Beta'yı kurun bundan çok daha iyi. Yanlış anlamayın sizin için belirtmedim de, Epic Rom Oreo Lite sürümünü denemek isteyen arkadaşlar olursa bilgisi olsun diye belirtiyorum.

oerol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi Sever
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
2
Rom için çok teşekkürler. Müthiş hızlı akıcı. Zıpkın gibi bir rom olmuş. WhatsApp da bildirimler çoğunlukla geç geliyor. Ya da uygulamaya girmeden gelmiyor. İzinlerden hepsini okeyledim. Otomatik başlatma ve pil optimizasyonunuda serbest bıraktım. Başka ne yapmalıyım.

mojjo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Mi8
Konular
2
Rom için çok teşekkürler. Müthiş hızlı akıcı. Zıpkın gibi bir rom olmuş. WhatsApp da bildirimler çoğunlukla geç geliyor. Ya da uygulamaya girmeden gelmiyor. İzinlerden hepsini okeyledim. Otomatik başlatma ve pil optimizasyonunuda serbest bıraktım. Başka ne yapmalıyım.

Bildirim sorunu var yani :( Arkadaş bir çözülmedi şu bildirim sorunu,bildirim konusunda AOSP tabanlı romları tek geçerim ama kişiselleştirme ve görsellik olarak da bu romlar harika..
[doublepost=1523191048,1523190967][/doublepost]
Full wipe yaparak kurun. eski sistem karıştırıyordur

Birkaç sefer format data yaptım kurdum ama tekrar deneyeyim bakalım..

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Whatsapp'ı silip baştan kurmayı denediniz mi? Yada kurulumu için, Yedekten mi geri döndünüz yoksa Google Play'den mi kurdunuz?

oerol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi Sever
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
2

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Titanium yedekten kurdum.

Hocam sorun orada o zaman. Siz dedigim gibi Silip (WhatsApp Klasörünü yedekleyin ve Drive yedeklemesi de yapın tabi), silin Whatsapp i. Sonra Google Play den indirin, öyle deneyin. (Bu arada Titanium Backup daki yedek de dursun ne olur ne olmaz).

Yoksa yedekten geri yüklenen uygulamalarda bildirim sorunu yaşanabilyor, cok fazla romda bu sorunu yasadim çünkü.
[doublepost=1523193988,1523193380][/doublepost]
Titanium yedekten kurdum.

Hocam dedigim gibi yapip, Bildirim hakkinda yorum yapabilir misiniz tekrar.

oerol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi Sever
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
2
Hocam dedigim gibi yapip, Bildirim hakkinda yorum yapabilir misiniz tekrar.

Whatsapp'ı playstore dan sıfırdan kurdum, izinleri gerektiği gibi verdim. Düzeldi şimdi. Bildirimler anında düşüyor ekrana. Çok teşekkürler. Demek ki WhatsApp ı yedeksiz, sıfırdan kurmak gerekiyor. Öğrenmiş olduk.

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
haqanguven kardeşim, Redmi 5 Plus için Miuitr rom geliştirmeyi düşünüyor musunuz diye sormuştum ama bir cevap gelmedi?

oerol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi Sever
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
2
Eğer romun stabilitesini olumsuz etkilemeyecekse, face id kilidi de eklenirse fena olmaz hani Hakan hocam.
Çok teşekkürler.

Üst Alt