Geri bildirim için teşekkürler. Daha çok eksiğimiz var mi5 için. Android8 sürümü ile daha iyi hale getireceğiz inşallah.Selamlar bu romu derleyen başta hakan güven ve ekibine öncelikle teşekkür ederim
Konuyu fazla okuyamadım ama romu indirip kurdum izlenimlerim
Bence çok başarılı bizden birinin rom portlaması çok memnuniyet verici bir durum.
Uzun zamandır miuipro kullanan biriyim romda pek eksik bir yön görmedim bir tek yüz kilidi çalışmadı hata verdi haricinde tema offical varsayılan tarzı pek begenmedim ama özelleştirilebilir olduğundan pekde önemli değil
Etrafında beğendim özellikle jestler tam ekran modu harika olmus mi 5 de pek kullanışlı olmasada redmî 5 plus,Max ve mi mi için harika olur düşüncesindeyim on numara rom olmuş gercekten elinize emeğinize sağlık.
Pazar günü gelecek. Bir kaç hata ve eksik var onları o zamana kadar çözmüş olacağım. Bu hafta için güncelleme özeti yayınlayacağımYeni güncelleme ne zaman hocam
Pil sorununu çözdüm. Güncellemeye kadar beklemelisinizMı6 içinde denedim ben gayet iyi, dahada iyi olacağına inanıyorum biraz fazla pil tüketiyor gibi hissettm ama TR yazması bıle gayet mutluluk verici çok az eksiği var çoğu romdan daha az durduruldu hatası verdi neredeyse çok az. Ama biraz fazla pil tüketımı var gibi geldi onuda zamanla deneyip yazarım şuan 2.gunum daha