hakan hocam kenzo/kate cihaz için henüz bir tarih belirlenmedi mi? İnan artık merak bitti umutsuzluğa düşmeye başladıkOnuda bu hafta bitirmeyi planlıyorum
hocam ana ekranda çift tıklama ile kapatmayı ve ekranı yuvarlak köşeli yapmayı eklermisiniz ?Onuda bu hafta bitirmeyi planlıyorum
Onlar için uzun bir çalışma gerekli. Kaynak kodlar mevcut ama uyarlamak zaman alır ve benim pek vaktim olmuyor. Yavaş yavaş geliştirmeye çalışıyorumhocam ana ekranda çift tıklama ile kapatmayı ve ekranı yuvarlak köşeli yapmayı eklermisiniz ?
Mi6 çalışmalarım devam ediyor. Zamanla olacak birşey diyemiyorum şuan birşey.hakan hocam kenzo/kate cihaz için henüz bir tarih belirlenmedi mi? İnan artık merak bitti umutsuzluğa düşmeye başladık
Siz, yaşantınıza etki etmeyecek şekilde müsait olduğunuzda bitirip yayınlarsınız. Acele etmenin, ettirmenin manası yok. Olabildiğince az sorunlu olsun yeter.Onlar için uzun bir çalışma gerekli. Kaynak kodlar mevcut ama uyarlamak zaman alır ve benim pek vaktim olmuyor. Yavaş yavaş geliştirmeye çalışıyorum
[doublepost=1517232183,1517232154][/doublepost]
Mi6 çalışmalarım devam ediyor. Zamanla olacak birşey diyemiyorum şuan birşey.
Hocam iyiigünler mi mix çalışmalarınız varmı acaba bir an önce tr rom yüklemek istiyorum... Saygılarımla...Mi6 Oreo sürümüne güncellendi
Şuan mi5s üzerinde çalışıyorumHocam iyiigünler mi mix çalışmalarınız varmı acaba bir an önce tr rom yüklemek istiyorum... Saygılarımla...