Barkod okuyucu olmalı bence. İhtiyaç duyduğu anlar oluyorbir sonraki güncellemede eklenecek.
[doublepost=1513507485,1513507346][/doublepost]
Tarayıcı yeni eklendiği için düzenlemeye girmedim. O düzeltilecek ve en çok girilen siteler eklenecek.
Hava durumundaki o çin sayfasının farkındayım. Onunlada ilgileneceğim
Temalar uygulaması düzeltildi. Bir sonraki güncellemede gelecek
Barkod okuyucu ve bunun gibi uygulamaları kaldırdım. İstenilirse eklerim
Bide google uygulamalarının iconlarindaki beyaz arka plan kaldiralsa iyi olacak sanki. Miui9'un kendi varsayilan teması da seçenekler arasında olursa çok daha iyi olur bence. Eski alışkanlığı olanlar default temada kullanmak isteyebilir. Ellerinize sağlıkGüncelleme kesinlikle eklenecek. Notlarımın arasına aldım![]()
Delta ise hiçbir sorun teşkil etmiyorUnlock işlemi yapmak ve rom yükleme işlemi telefonun garantisi için problem olur mu? Cepporttan aldım, garanti hizmeti deltaya ait
Delta ise hiçbir sorun teşkil etmiyor
[doublepost=1513515129,1513515103][/doublepost]Hocam bu arada hala etkinleşmedi sim kart
Evet süreklü yolluyor normalde türkcell benden ücret almıyor fakat taahüt bitmiş artık alıyorlar sabahtan beri bi 14 tl fslan gittiTelefonun dilini ingilizce yapıp telefonu tekrar başlatarak denediniz mi hocam? Sürekli sms mi yolluyor? Bu ek ücret demek bide
Dostum epic rom 'u kullanıcaktım 9.0.3.0 batarya ve performans açısından bunu mu önerirsiniz yoksa epic 9.0.3.0 ?Evet süreklü yolluyor normalde türkcell benden ücret almıyor fakat taahüt bitmiş artık alıyorlar sabahtan beri bi 14 tl fslan gitti
Farklı bir gün deneyin. Birkaç gün sonra mesela. Bendede öyle olmuştu bir kaç gün sonra denedim sorunsuz oldu. Bu arada cihaz bul açık mı?Evet süreklü yolluyor normalde türkcell benden ücret almıyor fakat taahüt bitmiş artık alıyorlar sabahtan beri bi 14 tl fslan gitti
Hocam şu yukardan çektiğimiz bildirim panelindeki kısayolları 4 lü değil de 5 li yapabiliyor muyuz