Birden çok yazı tipi eklendi. Ana yazı tipi korundu. İsteyen farklı yazı tipi kullanabilecekYazı tipi eklenmesini niye istemezler ki. İsteyen kullanır istemeyen kullanmaz.
Deneyebildiniz mi hocam?Yarın akşam denerim. Sonucu yazarım
[doublepost=1514317970,1514317930][/doublepost]
İnşallah yaparız.
abi anlmadım güncelleme gelmiş mi?* Bildirim sesi seviyesini ayrı ayarlama özelliği eklendi
* Sistem reklamları azaltıldı
* Performansa dayalı çalışmalar yapıldı
* Farklı yazı tipleri eklendi
* Videolar uygulaması güncellendi ve sorunları düzeltildi
* Kilit ekranı yeniden düzenlendi
* Bildirim çubuğu saati büyütüldü
* Ses seviyesi daha detaylı ayarlama özelliği eklendi (15 seviyeden 30 seviyeye yükseltildi)
* Yeni cihaz eklenebilir (Mi5 çalışmaları biterse bu güncelleme ile gelecektir)
Not: Güncelleme gününe kadar farklı özellikler eklenebilir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mevcut zaten. bu güncelleme ile gelen özellikler bunlar sadece. Ana konuda tüm modlara ulaşabilirsinizÇok güzel olmuş, ellerinize sağlık hocam face id eklemeniz mümkün mü?
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miui TR için güncelleme bu. Siz hangi yazılımı kullanıyorsunuzabi anlmadım güncelleme gelmiş mi?
mi 6 beta var bende
bana ne zaman gelir?
geçen hafta güncelleme gelmemişti bide
Unuttum. Akşam 8 gibi hatırlatırsanız deneyeyimDeneyebildiniz mi hocam?
Zamanla tüm cihazları ekleyeceğiz inşallah. Bu hafta Mi5 eklenecekYeni farkettim hocam özür dilerim, yorumu silemediğim için öyle kaldı. Peki mido için ne zaman yapılacak? Anladığım kadar sadece mi6 için mevcut
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi