bu uygulamada istediğiniz özellikler varmı bilmiyorum fazla kurcalamadım açıkcası.Hocam kolay gelsin 2 sorum var
1)son uygulamalar arka planını transparan yapmak istiyorum yani saydam olacak nasıl yapabilirim
2) sinyal simgesi vs vs şeyleri değiştirdim ama bu sefer durum çubuğunu aşağıya indirince teması değişmiş oluyor temayı nasıl normal yaparım
diğer açtığınız konuda belirtim xiaomi.eu rom kullananlar designer üyeliği almaya ve diğer programları kullanmaya gerek kalmadan temaları sorunsuz bir şekilde yükleyebiliyolar.benim sürüm yükseltince hata gitti sürümle alakalı
şimdi denedim sıkıntı yok hocam miui rom kullanıyorsunuz değilmi? yine aynı hatayı derken ne hatası veriyor 3.parti tema hatasımı.?Lopus hocam denedim ama yapamadım. Yine aynı hatayı alıyorum. Desinger üyeliğim vardı ama iptal olmuş galiba yine hata veriyor..
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet hocam 3. Parti hatası veriyor. Dediğinizi harfiyen yapiyorum ama olmuyor..şimdi denedim sıkıntı yok hocam miui rom kullanıyorsunuz değilmi? yine aynı hatayı derken ne hatası veriyor 3.parti tema hatasımı.?
önbellek temizlemesi yapıp cihazı yeniden başlatın tekrar deneyin belki çözüm olabilir.Evet hocam 3. Parti hatası veriyor. Dediğinizi harfiyen yapiyorum ama olmuyor..
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi