Miui Temaları uygularken Hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

okkesilikci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ökkeş
Cihazım
Rd Note 12 Pro
Konular
8
Arkadaşlar SD karttan ya da eski stok temalardan birini uygulamaya kalktığımda böyle bir hata veriyor temayı uygulamıyor acaba bir çözümü var mı

en.miui.com sitesine baktım Tema politikası mı ne değişmiş ama illegal çözüm muhakkak vardır da ben bulamadım

Hata tam olarak böyle

Üçüncü parti kaynaklardan temalar desteklenmemektedir
error: download auth rejected 406

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
husoyildiz88' Alıntı:
sw33tking' Alıntı:
husoyildiz88' Alıntı:
http://www.forum.miuiturkiye.net/konu-tema-yukleyemiyorum.html?page=2

bu linki bu oku hocam

@husoyildiz88

İsteyince bulunabiliyormuş demekki... Sen bulabiliyorsan Herkes Bulabilir Demektir. Boş yere konu açmaya luzüm yok bence.

Rehber Konusuna da değinecek olursak, formda benim gördüğüm 2-3 Rehber Konusu var. Ararsan Sende Bulursun ;)

hocam bn konuyu sordum baya önce. o arkadas bana sunu yaz bulursun dedi. sonra yazdik onu ne olduğu belli değil. bnden sonra sanırım bu arkadas 4. soran?? sizce konu acikmi bu sekilde?

acilan tüm konuları takip ettim kesin bişe olmadi. herkes bn söle yaptim oldu ama siz bi ne kullanıyonuz bi teyit etyim ona göre yardim etym vs dedi. geneldede cantara hocam yardimci oluyo.

biri bişe yazdimi adam gibi yardim etmek mantiklidir bnce. su linkde var dersin biter sunu yaz diyip adami kazana atmak cok mantikli gelmiyo kendi adıma
Sayın @husoyildiz88
Zaten bizler forumdaki tüm konuların linklerini ezbere biliyoruz değil mi?
Forum üyelerimiz aman yorulmasınlar, maazallah birşey falan olur diye onların yerine o konuları arayıp bulmak ve linklerini yazmak gibi bir zorunluluğumuz da var değil mi?

Mesaj yazdığı sayfada 2 mesaj yukarda cevabı olsa bile okumaya üşenip, armut piş ağzıma düş diyenler de bizleriz.

En azından okuduğunuz mesajları doğru yorumlayabilseniz keşke. Eğer okuduğunuzu anlayabilseydiniz amacımın sadece sizin düşündüğünüz gibi olmadığını, neyi nasıl araması gerektiğini de gösterdiğimi görecektiniz .

Sanıyorum birkaç hafta öncesindeki bir mesajım oldukça zorunuza gitmiş. Keşke o zaman bunu açıkça yazsaydınızda daha tazeyken bu yanlış anlamayı ortadan kaldırsaydık. O zaman bu kadar kin beslemenize gerek kalmazdı.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Oyla:

husoyildiz88

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Konular
10
sw33tking' Alıntı:
husoyildiz88' Alıntı:
sw33tking' Alıntı:
@husoyildiz88

İsteyince bulunabiliyormuş demekki... Sen bulabiliyorsan Herkes Bulabilir Demektir. Boş yere konu açmaya luzüm yok bence.

Rehber Konusuna da değinecek olursak, formda benim gördüğüm 2-3 Rehber Konusu var. Ararsan Sende Bulursun ;)

hocam bn konuyu sordum baya önce. o arkadas bana sunu yaz bulursun dedi. sonra yazdik onu ne olduğu belli değil. bnden sonra sanırım bu arkadas 4. soran?? sizce konu acikmi bu sekilde?

acilan tüm konuları takip ettim kesin bişe olmadi. herkes bn söle yaptim oldu ama siz bi ne kullanıyonuz bi teyit etyim ona göre yardim etym vs dedi. geneldede cantara hocam yardimci oluyo.

biri bişe yazdimi adam gibi yardim etmek mantiklidir bnce. su linkde var dersin biter sunu yaz diyip adami kazana atmak cok mantikli gelmiyo kendi adıma

Ramazanın Ayının verdiği heyecana kapılmayın. İyi niyetliyiz Sonuçta...:)

Hocam Atlamış bende 1 sonraki yorumda kısa açıklama yaptım.
 Hepimiz yardım amaçlı burdayız.. Bu konularda Deneyipte yazmaya çalışıyorum. büyük çoğunlukla kaynak kodlarla ilgilendiğim için bazı uygulamaları gözden kaçırıyoruz. Yani insan yapısı,Unutabilir, Dalgın olabilir,Herşey olabilir.. Büyütülecek bir şey değil. bence ;)

sıkıntılık bi durum yok hocam. bn yazarken sizin yorumunuz yoktu hocam görüp de yazmadim. o arkadasada daha öncede aynini yazdiği icin yazdim cünkü yardimi olmuyo :))

iyi günler hocam

Oyla:

okkesilikci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ökkeş
Cihazım
Rd Note 12 Pro
Konular
8
Üçüncü parti sorunları WSM Tool yüklendikten sonra Theme Patch diye bir modül var linki aşağıda bu patch'i yükleyip WSM Tool'u install yapıp yeniden başlatırsanız Temalar artık üçüncü parti hatası vermiyor bu kadar açık

Theme Patch
http://www.forum.miuiturkiye.net/attachment.php?aid=484

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
okkesilikci' Alıntı:
Üçüncü parti sorunları WSM Tool yüklendikten sonra Theme Patch diye bir modül var linki aşağıda bu patch'i yükleyip WSM Tool'u install yapıp yeniden başlatırsanız Temalar artık üçüncü parti hatası vermiyor bu kadar açık

Theme Patch
http://www.forum.miuiturkiye.net/attachment.php?aid=484

@okkesilikci

Linkteki dosya "Mithemes" diye geçiyor. Aynlış hatırlamıyorsam bu modül telefonda reset atmaya neden oluyordu.

EDİT:

Pardon "Mi-Tools" modülüydü. :)

Oyla:

husoyildiz88

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Konular
10
chatin_62' Alıntı:
husoyildiz88' Alıntı:
sw33tking' Alıntı:
@husoyildiz88

Sayın @husoyildiz88
Zaten bizler forumdaki tüm konuların linklerini ezbere biliyoruz değil mi?
Forum üyelerimiz aman yorulmasınlar, maazallah birşey falan olur diye onların yerine o konuları arayıp bulmak ve linklerini yazmak gibi bir zorunluluğumuz da var değil mi?

Mesaj yazdığı sayfada 2 mesaj yukarda cevabı olsa bile okumaya üşenip, armut piş ağzıma düş diyenler de bizleriz.

En azından okuduğunuz mesajları doğru yorumlayabilseniz keşke. Eğer okuduğunuzu anlayabilseydiniz amacımın sadece sizin düşündüğünüz gibi olmadığını, neyi nasıl araması gerektiğini de gösterdiğimi görecektiniz .

Sanıyorum birkaç hafta öncesindeki bir mesajım oldukça zorunuza gitmiş. Keşke o zaman bunu açıkça yazsaydınızda daha tazeyken bu yanlış anlamayı ortadan kaldırsaydık. O zaman bu kadar kin beslemenize gerek kalmazdı.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

hocam olayimln zoruna gtmesi ile alakasi yok. siz yazdiniz onu bnde arastrdm indirdim onu sonra xposed flan gordm onu indrdm denedm flan olmadi dedim bosver.
sonra bnden sonra surekli hep ayni sorunu yasayan arkadas gornce bizim forumda demekki sorun bnde degl daha fazla yardim gerekli dedim.

arkadasin msj ina baktim. sizin yorumunuz yine ayni sekilde. sizin o yorumu baska bi arkadasa daha atmistim sorana o da o msjda cozemedi.
2 3 gun once konu yine acildi ve cozuldu. bnde size uyari olsn amacli cunku her gordgnze ayni yorumu yapiyonz sanrm bi ise yaramiyo diye yazyim dedm. illa arastrmak zorunda deglsnz ama cvpinda bi sonucu olmali bnce. ondan dolayi direk size yazdim baska bi arkadas isterse en azndan bole yazmayin diye;)

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mithemes, themecrack, themes vb. modüller v5 romlarda sorunsuz çalışıyor fakat v6 romlarda aktif edildiğinde telefon olmadık zamanlarda yeniden başlatılıyor ve tema geçersiz oluyor. (en azından tüm xiaomi cihazlarda bu şekilde) v6 romlarda .mtz uzantılı temaları yükleyebilmek için ya hesabınızı tema markete kayıt ettireceksiniz -ki bu işlem oldukça zahmetli- ya da iFont modülünü aktif edeceksiniz. Şimdilik başka çözüm yolu bulamadım ancak ilerleyen zamanlarda bulabilirsem konuyu güncellemeye çalışacağım :)

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
http://www.forum.miuiturkiye.net/konu-tema-yukleyemiyorum.html

husoyildiz88' Alıntı:
hocam olayimln zoruna gtmesi ile alakasi yok. siz yazdiniz onu bnde arastrdm indirdim onu sonra xposed flan gordm onu indrdm denedm flan olmadi dedim bosver.
sonra bnden sonra surekli hep ayni sorunu yasayan arkadas gornce bizim forumda demekki sorun bnde degl daha fazla yardim gerekli dedim.

arkadasin msj ina baktim. sizin yorumunuz yine ayni sekilde. sizin o yorumu baska bi arkadasa daha atmistim sorana o da o msjda cozemedi.
2 3 gun once konu yine acildi ve cozuldu. bnde size uyari olsn amacli cunku her gordgnze ayni yorumu yapiyonz sanrm bi ise yaramiyo diye yazyim dedm. illa arastrmak zorunda deglsnz ama cvpinda bi sonucu olmali bnce. ondan dolayi direk size yazdim baska bi arkadas isterse en azndan bole yazmayin diye;)

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakın şimdi eve geldim ve MiPad rehberleriyle YiCamera Rehberlerini hazırlamam gerekirken, sırf hakkımdaki yanlış intibanızı gidermek ve niçin yanlış düşündüğünüzü size göstermek için oturmuş kendimi farklı şeylerle meşgul ediyorum.

Olayın sebebinin tamamen sizin açtığınız konuyu kilitlemem olduğunu düşünüyorum ve siz hayır deseniz bile buna da eminim. Bu nedenle niçin böyle yaptığımı anlamadığınız için açık açık yazmam gerekecek.

Hepimiz iş güç sahibi insanlarız. Burada 7/24 vakit geçirip geçimimizi buradan sağlamıyoruz. Dolayısıyla kendi adıma konuşacak olursam, forumdaki bilgi kirliliğinin biraz olsun önünü alabilmek adına, aynı konuyla ilgili açılmış mesajları her gördüğümde, elimden geldiğince yönlendirip kapatmaya çalışıyorum. Her an burada olmadığımız için de gözümüzden kaçanlar illaki oluyor. Sadece gözüme çarpanlara müdahale ediyorum. Sizin mesajınızı da o yüzden kapattım. Sorunuzla alakalı birçok konu olduğu için link vermem elbette mümkün değil. Ayrıca o zaman içerisinde bu sorunun çözümü henüz yoktu. V6 romlarda bu iş sıkıntılıydı. Birçok farklı yöntemler konuşulup duruyordu. Bu yüzden olur da belki bu çözümlerden birisi işinize yarar yada sorun tamamen çözülmüş ve konulara yazılmıştır diyerek sizi diğer konuları incelemenize yönlendirmiştim. Aynı şeyi bu konuda da yaptım. Ama bir farkla. Çünkü sorun ifont isimli bir modül ile çözülmüştü. Ardından da bu konuyu da kapattım. Ama sanırım ya mobilde yaptığım için bir sorun olmuş ve kapanmamış yada işlem tamamen bitmeden birşey yüzünden telefonu kapatmak durumunda kalınca işlem yarım kaldığı için kapanmamış.

Kaldı ki sorunun çözümünü ilk haber veren @cantara Admin'imiz 23 Haziran'da üstelik sizin de mesaj yazdığınız (yani görüldüğü gibi konuları öyle söylediğiniz gibi takip etmemişsiniz) konuda belirtmişti. Eğer gerçekten takip etmiş olsaydınız sorunun çözüldüğünü görmüş olurdunuz. Ama siz konunuz kapandığı için konunun çözümünün olduğu
konusu da dahil olmak üzere burada da bana giydirmeye çalışmayı tercih etmişsiniz.

Aslında bir bakıma iyi oldu. Diğer konuları da bulup kapatmamı sağladınız. Siz olmasanız şimdi onlarla uğraşmak yerine rehberlerimi hazırlamaya devam ediyor olacaktım.

Fazla söze gerek yok. Eğer başka bir sıkıntınız varsa bana özelden yazabilirsiniz.

Sorunuz cevabı aşağıdaki konuda ve S.S.S. bölümünde bulunabilir. Konu kapatılmıştır.

http://www.forum.miuiturkiye.net/konu-sikca-sorulan-sorular.html

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt