Miui Temaları uygularken Hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

okkesilikci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ökkeş
Cihazım
Rd Note 12 Pro
Konular
8
Arkadaşlar SD karttan ya da eski stok temalardan birini uygulamaya kalktığımda böyle bir hata veriyor temayı uygulamıyor acaba bir çözümü var mı

en.miui.com sitesine baktım Tema politikası mı ne değişmiş ama illegal çözüm muhakkak vardır da ben bulamadım

Hata tam olarak böyle

Üçüncü parti kaynaklardan temalar desteklenmemektedir
error: download auth rejected 406

okkesilikci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ökkeş
Cihazım
Rd Note 12 Pro
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeş sadece font değil yapmak istediğim tema görselleri falan

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
okkesilikci' Alıntı:
Kardeş sadece font değil yapmak istediğim tema görselleri falan

@okkesilikci

Formada Bununlka ilgili birçok konu var. WSM TOOL ve İFONT taglarını kullanarak sorununuzun çözümünü bulabilirsiniz. Ama Yinede kısa bir anlatımla ;

Wsm Tools 'u Kurup, "İFONT" Modülünü aktif ettiğinizde Teme yüklemelerindeki 3.Parti Hataları ve Orjinal Temaya Dönme Sorunu Ortadan Kalkıyor.

Oyla:

husoyildiz88

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Konular
10
chatin_62' Alıntı:
Forumda birçok yerde çözümü paylaşıldı. Biraz bakınmanız yeterli.
İpuçları: WsmTools, ifont.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

her hafta biri tema sorunu diyo arkadasim sende hep forumda var cözüldü diyip duruyosun ne link atiyosun nede baska bişe. sunu yaz bulursun. yazdik bişe olduğu yok doğru düzgün cözen de yok yani. her msja aynini yazmaya üsenmiyomusun??

bi arkadas bi taslak hazirlasın herkes rahat etsin. forumda var demek sacmalikdan baska bişe değildir

Oyla:

husoyildiz88

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Konular
10
okkesilikci' Alıntı:
Arkadaşlar SD karttan ya da eski stok temalardan birini uygulamaya kalktığımda böyle bir hata veriyor temayı uygulamıyor acaba bir çözümü var mı

en.miui.com sitesine baktım Tema politikası mı ne değişmiş ama illegal çözüm muhakkak vardır da ben bulamadım

Hata tam olarak böyle

http://www.forum.miuiturkiye.net/konu-tema-yukleyemiyorum.html?page=2

bu linki bu oku hocam

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
husoyildiz88' Alıntı:
okkesilikci' Alıntı:

Hata tam olarak böyle

bu linki bu oku hocam

@husoyildiz88

İsteyince bulunabiliyormuş demekki... Sen bulabiliyorsan Herkes Bulabilir Demektir. Boş yere konu açmaya luzüm yok bence.

Rehber Konusuna da değinecek olursak, formda benim gördüğüm 2-3 Rehber Konusu var. Ararsan Sende Bulursun ;)

Oyla:

husoyildiz88

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Konular
10
sw33tking' Alıntı:
husoyildiz88' Alıntı:
okkesilikci' Alıntı:

Hata tam olarak böyle

bu linki bu oku hocam

@husoyildiz88

İsteyince bulunabiliyormuş demekki... Sen bulabiliyorsan Herkes Bulabilir Demektir. Boş yere konu açmaya luzüm yok bence.

Rehber Konusuna da değinecek olursak, formda benim gördüğüm 2-3 Rehber Konusu var. Ararsan Sende Bulursun ;)

hocam bn konuyu sordum baya önce. o arkadas bana sunu yaz bulursun dedi. sonra yazdik onu ne olduğu belli değil. bnden sonra sanırım bu arkadas 4. soran?? sizce konu acikmi bu sekilde?

acilan tüm konuları takip ettim kesin bişe olmadi. herkes bn söle yaptim oldu ama siz bi ne kullanıyonuz bi teyit etyim ona göre yardim etym vs dedi. geneldede cantara hocam yardimci oluyo.

biri bişe yazdimi adam gibi yardim etmek mantiklidir bnce. su linkde var dersin biter sunu yaz diyip adami kazana atmak cok mantikli gelmiyo kendi adıma

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
husoyildiz88' Alıntı:
sw33tking' Alıntı:
husoyildiz88' Alıntı:

bu linki bu oku hocam

@husoyildiz88

hocam bn konuyu sordum baya önce. o arkadas bana sunu yaz bulursun dedi. sonra yazdik onu ne olduğu belli değil. bnden sonra sanırım bu arkadas 4. soran?? sizce konu acikmi bu sekilde?

acilan tüm konuları takip ettim kesin bişe olmadi. herkes bn söle yaptim oldu ama siz bi ne kullanıyonuz bi teyit etyim ona göre yardim etym vs dedi. geneldede cantara hocam yardimci oluyo.

biri bişe yazdimi adam gibi yardim etmek mantiklidir bnce. su linkde var dersin biter sunu yaz diyip adami kazana atmak cok mantikli gelmiyo kendi adıma

Ramazanın Ayının verdiği heyecana kapılmayın. İyi niyetliyiz Sonuçta...:)

Hocam Atlamış bende 1 sonraki yorumda kısa açıklama yaptım.
 Hepimiz yardım amaçlı burdayız.. Bu konularda Deneyipte yazmaya çalışıyorum. büyük çoğunlukla kaynak kodlarla ilgilendiğim için bazı uygulamaları gözden kaçırıyoruz. Yani insan yapısı,Unutabilir, Dalgın olabilir,Herşey olabilir.. Büyütülecek bir şey değil. bence ;)

Oyla:

okkesilikci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ökkeş
Cihazım
Rd Note 12 Pro
Konular
8
Forumda çözüm bulunmuş isterseniz konu kapatılabilir.

İsterseniz de WSM tool yükleyip aşağıdaki modülü aktif ederseniz temaları özelleştirebilirsiniz
http://www.forum.miuiturkiye.net/attachment.php?aid=484

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt