Miui temaları GM Discovery 1 telefonlarında rom atmadan gnz uzantılı biçimde kullana bilir miyiz?
Gönüldaş Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Gönüldaş Cihazım GM Discovery Meslek Grafiker Konum İstanbul Katılım 17 Mayıs 2015 Konular 5 Mesajlar 71 Tepkime puanı 20 Puanları 8 19 Mayıs 2015 #1 Miui temaları GM Discovery 1 telefonlarında rom atmadan gnz uzantılı biçimde kullana bilir miyiz?
chatin_62 Süper Üye Onursal Yönetici Premium Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Çetin Cihazım Xiaomi 12TPro Meslek Bilgi Teknolojiler Konum İstanbul Katılım 7 Mayıs 2014 Konular 99 Mesajlar 8.982 Çözümler 1 Tepkime puanı 6.719 Puanları 338 19 Mayıs 2015 #2 Gnz uzantıları ilk defa duydum. Miui mtz uzantısı kullanır. Sent from my LG-D802 using Tapatalk
sw33tking Offical Developer Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ömer Faruk K Cihazım Redmi 6 Pro Meslek Technician Konum Karacabey/Bursa Katılım 9 Şubat 2015 Konular 90 Mesajlar 4.639 Tepkime puanı 1.819 Puanları 188 27 Mayıs 2015 #3 chatin_62' Alıntı: Gnz uzantıları ilk defa duydum. Miui mtz uzantısı kullanır. Sent from my LG-D802 using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Gönüldaş' Alıntı: Miui temaları GM Discovery 1 telefonlarında rom atmadan gnz uzantılı biçimde kullana bilir miyiz? Genişletmek için tıkla ... Gnz, discoverylerin stock rom tema uzantisi fakat Miui temalari Gnz olarak kullansmazsiniz...
chatin_62' Alıntı: Gnz uzantıları ilk defa duydum. Miui mtz uzantısı kullanır. Sent from my LG-D802 using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Gönüldaş' Alıntı: Miui temaları GM Discovery 1 telefonlarında rom atmadan gnz uzantılı biçimde kullana bilir miyiz? Genişletmek için tıkla ... Gnz, discoverylerin stock rom tema uzantisi fakat Miui temalari Gnz olarak kullansmazsiniz...