- Adım
- Engin
- Cihazım
- Mi 11T
- Konular
- 0
Ben denedim olmadı.mıuı 14.0.3.0 android 13
Ben denedim olmadı.mıuı 14.0.3.0 android 13
Global ve China MIUI 14'lerde imza doğrulamasını devre dışı bırakmanız gerekiyor kurmadan önce.pardon hocam global rom
X3 pro tr miui 13.0.4 miui kisminda takili kaldi twrp den sifirladim geri.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
MIUI 14 Launcher Mod by KASHI
•Türkçe Dil Desteği
•Yeni Widget ve Süper İcon desteği
•Android 12 ve 13 uyumlu ancak Mi 9T Android 11 MIUI 12.5'te de sorunsuz çalışıyor.
•Sadece MIUI 14 değil 13 ve 12 desteği de vardır.
•Tum özellikler için ekran görüntülerine bakabilirsiniz.
Kurulum;
•Herhangi bir modlu launcher kullanıyorsanız silin.
•Magisk üzerinden flashlayın.
•Ses tuşları ile seçim yapmanızı isteyecek. Sorunsuz kurulum için doğru tercihleri yapın.
•Cihazınızı yeniden başlatın.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İndirme Linki;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Öneri;
Çalışmaması durumunda launchersiz kalmamak için play Store'dan yedek bir launcher indirin, kullandığınız launcherin apk'sini çıkarın ve ya internetten indirin. Herhangi bir sorun durumunda modu magiskten kaldırıp cihazınızı yeniden başlatın sonra yedek launcherinizi kullanarak şuanda kullandığınız MIUI launcherin apk'sini tekrar kurun. (MT Manager ile kurulum yapabilirsiniz, normal paket yükleyici kuruluma izin vermeyebilir.)
Yedek launcher bulundurun ben takilmadim sizde boyle bir sorun yasamayin.X3 pro tr miui 13.0.4 miui kisminda takili kaldi twrp den sifirladim geri.
Neden Boot dosyası yüklediniz hocam? Yapmanız gereken tek şey modülü recoveryden silmekti. Boot yüklediğiniz için Magisk vs. her şey devre dışı kalacaktır. Sistem boşluğa düşmüştür.Redmi note 9 pro cihaz bootloop girdi açılmadı belki boot dosyası yüklersem çözülür dedim olmadı tekrar rom atmak zorunda kaldım
Hocam onu biliyorum modül gözükmüyordu birde nereye yüklendiğini bulamadım o yüzden yükledimNeden Boot dosyası yüklediniz hocam? Yapmanız gereken tek şey modülü recoveryden silmekti. Boot yüklediğiniz için Magisk vs. her şey devre dışı kalacaktır. Sistem boşluğa düşmüştür.
Bootloop Saver kullanın hocam böyle durumlarda.Hocam onu biliyorum modül gözükmüyordu birde nereye yüklendiğini bulamadım o yüzden yükledim
Bootloop Saver yüklemiştim ancak modüller kısmında aktif olmadığını gördümBootloop Saver kullanın hocam böyle durumlarda.
Modül Data>adb>modules kısmında olur