Android 13 MIUI 14'te sadece eu tabanlı romlar destekleniyor.Miui 14 endonezyada çalışmıyor 13 de kullanıyordum global MIUI 14 de kullanabilen varmı
Bu ios tarzı son uygulamaları yapabilecek başka bir uygulama varmı acabaAndroid 13 MIUI 14'te sadece eu tabanlı romlar destekleniyor.
Google play de var mı ? Peki Sipollo Launcher'ı mı önerirsin yoksa bu konuda ki mi ? Yani kişisel düşünceni merak ediyorum.Sipollo Launcher'a bakabilirsiniz.
Sipollo da modlu bir Launcher, magisk ile yükleniyor ama daha eski. Konudaki daha iyidir. Size de hayırlı ramazanlarGoogle play de var mı ? Peki Sipollo Launcher'ı mı önerirsin yoksa bu konuda ki mi ? Yani kişisel düşünceni merak ediyorum.
Bu Arada Hayırlı Ramazanlar Dilerim Hocam.
Konusunu açtınız mi hocam? Actiysaniz buraya da ekleyeyim konu bağlantısını.Benim paylaştığım launcherı deneyebilirsiniz.
Teşekkür Ederim hocam. Sağ olun öğrenmiş bulunuyorum. O halde sizinle beraber yaptığımızda durmak en iyisi değiştirmeye gerek yok. Teşekkür Ederim. ALLAH Razı Olsun. Fikriniz ve görüşünüz içinde ayrı teşekkür ederim.Sipollo da modlu bir Launcher, magisk ile yükleniyor ama daha eski. Konudaki daha iyidir. Size de hayırlı ramazanlar
tam ben diyicektim. Link atabilir mi felan diye.Konusunu açtınız mi hocam? Actiysaniz buraya da ekleyeyim konu bağlantısını.
Eu rom mu orjinal romda mi denedinizMi 10 T Pro V13.0.7.0.SJDIDXM çalışmadı çok güzele benziyordu