Soru MIUI System Launcher Beta/Alpha

pektasch

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
53
İyi forumlar herkese. Apkmiror sitesinde incelediğim kadarıyla MIUI System Launcher (Beta) veya (Alpha) apk sistem arayüz uygulamaları mevcut. Bu sistem arayüz uygulamalarını kurup "çift dokunarak ekranı uyutma" ayarını elde edebileceğim bir apk mevcut mu? Mi 9T cihazım var. Rom yüklü değil ve MIUI 11 Eu Kararlı sürümündeyim. Launcher'ların uygulama çekmecesini beğenmediğim için kullanmıyorum. 3. parti uygulamalar da kullanmak istemiyorum. Böyle bir seçenek mevcut mu? Araştırdığım kadarıyla bahsettiğim iki seçenek dışında bir yöntem bulamadım. Konu hakkında bilginiz varsa ve paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleme:

tokatcı

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Phonecu
Cihazım
mi 8
Konular
1
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Peki global rom için launcher veya 3. parti uygulama yüklemeden bu mümkün mü? Örneğin bahsettiğim system launcher apk gibi.
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Peki global rom için launcher veya 3. p
Bu bir rom özelliği. Dokayısıyla launcher yada üçüncü parti uygulama yüklemeden nasıl olacak? Bir ihtimal magisk modülü olabilir yada root dizini içerinde misal build.prop içerisinde öyle bir seçenek varsa olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece eu beta değil hem eu beta hem eu kararlı yani iki sürümde de mevcut.
romdan ziyade. Lancher özelligi de olabilir tavsiyem apkmirordan indirip denemeniz uygulam yüklenmez ise apk editor ile apknin adini degistirip test key ile imzalamaniz ozaman uygulama yüklenecektir. Global rom olduvu için stabil çalışmaya bilir. cerhan 82 nin dedigi gibi magis modulu ile mevcut olabilir samsung s5 cihazim vardı ona karnel degistirip yapmistim custom kernel in kendi özelligidi

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
En son alphayi yükle, yoksa veya eskisine dönmek istersen, uygulamalardan fabrika ayarlarına sıfırla ve uygulama güncelleyiciden güncelle tekrar.Burda boşuna uğraşma.Buyuk ihtimalle de gelir.Uygulama çekmecesi bilr var alphalarda.

Oyla:

pektasch

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
53
romdan ziyade. Lancher özelligi de olabilir tavsiyem apkmirordan indirip denemeniz uygulam yüklenmez ise apk editor ile apknin adini degistirip test key ile imzalamaniz ozaman uygulama yüklenecektir. Global rom olduvu için stabil çalışmaya bilir. cerhan 82 nin dedigi gibi magis modulu ile mevcut olabilir samsung s5 cihazim vardı ona karnel degistirip yapmistim custom kernel in kendi özelligidi
Yanıtlarınız için sağolun. Telefonumu pek kurcalamaya niyetim yok aslında. Apkmirrordan araştırırım biraz daha. Olmadı bir özellik için o kadar uğraşmaya gerek yok :).

En son alphayi yükle, yoksa veya eskisine dönmek istersen, uygulamalardan fabrika ayarlarına sıfırla ve uygulama güncelleyiciden güncelle tekrar.Burda boşuna uğraşma.Buyuk ihtimalle de gelir.Uygulama çekmecesi bilr var alphalarda.
Hocam en son alpayı yükledim ama "system launcher sürekli yeniden başlatılıyor" hatası veriyor ana ekran açılmıyor.

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Yanıtlarınız için sağolun. Telefonumu pek kurcalamaya niyetim yok aslında. Apkmirrordan araştırırım biraz daha. Olmadı bir özellik için o kadar uğraşmaya gerek yok :).

Hocam en son alpayı yükledim ama "system launcher sürekli yeniden başlatılıyor" hatası veriyor ana ekran açılmıyor.
Bir önceki alpha yada betayi dene dostum.adi üstünde alpha :)

Oyla:

tokatcı

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Phonecu
Cihazım
mi 8
Konular
1

Bencede ugraşma sonra müptelası oluyorsun negereği var

Oyla:

Redmi559

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Redmi 6a
Konular
28
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

ireMaN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ireMaN
Cihazım
Mi Note 3
Konular
0
Bende PFJMİXM olan global sürüm var. Ayarlar ekran diye girince en altta çift tıkla var ? Root launcher vs yok.

Oyla:
Üst Alt