Soru MIUI System Launcher Beta/Alpha

pektasch

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
53
İyi forumlar herkese. Apkmiror sitesinde incelediğim kadarıyla MIUI System Launcher (Beta) veya (Alpha) apk sistem arayüz uygulamaları mevcut. Bu sistem arayüz uygulamalarını kurup "çift dokunarak ekranı uyutma" ayarını elde edebileceğim bir apk mevcut mu? Mi 9T cihazım var. Rom yüklü değil ve MIUI 11 Eu Kararlı sürümündeyim. Launcher'ların uygulama çekmecesini beğenmediğim için kullanmıyorum. 3. parti uygulamalar da kullanmak istemiyorum. Böyle bir seçenek mevcut mu? Araştırdığım kadarıyla bahsettiğim iki seçenek dışında bir yöntem bulamadım. Konu hakkında bilginiz varsa ve paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleme:

tokatcı

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Phonecu
Cihazım
mi 8
Konular
1
Ayarlar, Ana ekran, Ekranı kapatmak için iki kez donunu. Yok mu beyle bir seçenek? bi kontrol et

Oyla:

pektasch

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
53
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar, Ana ekran, Ekranı kapatmak için iki kez donunu. Yok mu beyle bir seçenek? bi kontrol et
Hocam Mi 9T cihazda bu ayar yok zaten eminim. Ben sadece başka şekilde cihaza uygulanabilir mi bu ayar onu öğrenmek istiyorum.

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Yanlış hatırlamıyorsam Nova Launcher'de var bu özellik.

Oyla:

tokatcı

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Phonecu
Cihazım
mi 8
Konular
1
Hocam rom kullanmıyorum diye belirttim eu sürümü garantili.
Eu da olamasilazim cihazdan cihaza farklı rom çıkartıyorlar da benim mi haberim yok

Cihazı rootlayıp system lancherı indirin Sistem anadizininde ki app klasörüne atıp uygulama izinlerini vermeniz lazım "rrxx" (yazma okuma gibi) ayarlarında dokunup uyanma aktif olması lazım. Olmuyor ise ayarlar Uygulaması editleesi lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Apkmirorde ki uygulama direk yüklenmiyormu

Oyla:

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3
Rom yüklü değil ne demek? Rom yüklü değilse nasıl miui 11 eu kararlı sürümündesiniz? Rom kullanmıyorum demek ile ne demek istiyorsunuz? Eu rom da bir romdur. Ayrıca eu rom yüklüyse nasıl garantili? Eu rom bir custom rom, garantili cihaz ile birlikte gelmez, sonradan kurulur. Hem mi 6' hem de note 7'de ekranı çift tıklatma ile açıp kapatma çalışıyor. Bu zaten Eu rom özelliğidir. Ayarlar içerisinde iki yerdeki seçeği açmanız gerekir. Sistem özelliklerinin ekran görüntüsünü buraya atarsanız daha sağlıklı olur.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
Oyla:

pektasch

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
53
Rom yüklü değil ne demek? Rom yüklü değilse nasıl miui 11 eu kararlı sürümündesiniz? Ayrıca eu rom yüklüyse nasıl garantili? Eu rom bir custom rom, garantili cihaz ile birlikte gelmez, sonradan kurulur. Hem mi 6' hem de note 7'de ekranı çift tıklatma ile açıp kapatma çalışıyor. Bu zaten Eu rom özelliğidir. Ayarlar içerisinde iki yerdeki seçeği açmanız gerekir. Sistem özelliklerinin ekran görüntüsünü buraya atarsanız daha sağlıklı olur.
Hocam PPFJEUXM Avrupa olduğunu belirtmiyor mu?

Oyla:
Üst Alt