Rehber Miui Super Market Uygulamasını Kaldırma [HG Anlatım]

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
İmza kontrolünü devre dışı bıraksan da diğer kodu silmezsen açılışta kalıyor. Ancak bu şekilde çözdüm ben olayı

Ben Mi Marketi Hiç Kullanmadığım İçin Şimdiye KAdar Sorun Çıkarmadı :) Belki Samsung Telefonlarda Sorun Yapıyor Olabilir..

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Ben Mi Marketi Hiç Kullanmadığım İçin Şimdiye KAdar Sorun Çıkarmadı :) Belki Samsung Telefonlarda Sorun Yapıyor Olabilir..
Port romların hepsinde bu sorun genel. Bende kullanmıyorum ama silince telefon açılmıyordu haliyle duruyordu telefonda. Artık durmasına da gerek kalmıyor bu şekilde

HsnCnKly

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan CAN
Cihazım
Xiaomi Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
35
Hakan abi rom ile birlikte gelen tarayıcı nın arama motorunu google yapmanın bir yolu var mı?

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Hakan abi rom ile birlikte gelen tarayıcı nın arama motorunu google yapmanın bir yolu var mı?
Eskiden vardı ama şuan yönlendirme yapıyor bende çözemedim hala. Çözünce anlatım yada mod yayınlarım

HsnCnKly

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan CAN
Cihazım
Xiaomi Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
35
Hakan abi şu SecurityManagerService.smali dosyası yok bende ama PackageManagerService.smali var ne yapcam

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Hakan abi şu SecurityManagerService.smali dosyası yok bende ama PackageManagerService.smali var ne yapcam
smali / com / android /server / pm / SecurityManagerService.smali bu yolu iyi izle. İlk baştaki gittiğin klasörde değil. Geri gel

HsnCnKly

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan CAN
Cihazım
Xiaomi Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
35
smali / com / android /server / pm / SecurityManagerService.smali bu yolu iyi izle. İlk baştaki gittiğin klasörde değil. Geri gel
C:\Users\HsnCnKly\Desktop\jBART-master\miui_i9505_shiro_6.1.15_400efe160f_4.4.zip.bzprj\frmDecompiled\services.jar\smali\com\miui\serversmali / com / android /server / pm / SecurityManagerService.smali sadece burada çıkıyor klasörde aratınca

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
C:\Users\HsnCnKly\Desktop\jBART-master\miui_i9505_shiro_6.1.15_400efe160f_4.4.zip.bzprj\frmDecompiled\services.jar\smali\com\miui\serversmali / com / android /server / pm / SecurityManagerService.smali sadece burada çıkıyor klasörde aratınca
Aratarak bulduysan sorun yok. Zaten o dosyadan tek bitane var. Düzenle o dosyayı

Üst Alt