Video MIUI Son Uygulamalar Bölümü Görünüm Değiştirme

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Aynen oyle bana androidi sevdiren adamdir mehmet abi miui cok sever kendisi burayada gelmesi icin iletisime gecicem insallah

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet abinin zaten bu forumda üyeliği var fakat aktif değil zaten diğer forumda da admin olarak görev yapmaktadır..
Bizim o forumda 2013 ten beri bi gönül bağımız var yani büyük bir sıkıntı olmadıktan sonra zor dostum

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

devourlove

Ahmed Tuğra Karaca
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mucahit
Cihazım
Mi 12 Lite
Meslek
otomotiv
Konular
6
Mehmet abinin zaten bu forumda üyeliği var fakat aktif değil zaten diğer forumda da admin olarak görev yapmaktadır..
Bizim o forumda 2013 ten beri bi gönül bağımız var yani büyük bir sıkıntı olmadıktan sonra zor dostum

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet enson htc m8 vardi kendisinde.ama onceden gtbluesky romlari az paylasmamistir bizim emektar i9000 e

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
O forumla çok az işim oldu. Ali Kasımoğlu'nun iç yüzünü yansıttığı mesajlarından sonra bir daha ismini bile anmadım. :)
Sahi, formunda verilen linkler hala tıkla kazan türü linkler mi? Yani zaten herkesin örneğin xda yada miui nin download bölümlerinde açık olarak görebildiği linkler ad.fly gibi linklerin arkasına eklenip mi veriliyor?

Sent from my MI PAD using Tapatalk

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Ya da hala maddi anlamda zor durumda kalan siteler kullanıcıları ile satın alınıp, yöneticileri tehdit ediliyor mu?

Her neyse arkadaşlar. Bilmeyenler için bir defa daha yazayım Ali Kasımoğlu ismi bu ülkede Android gelişimine en büyük olumsuzlukları yaşatması ile meşhur. Bugün neden dünya çapında bir geliştiricimiz yok diye sorulur ise verilecek cevap bu isim ve siteleri nedeniyle olacaktır. Mümkünse bu isim veya alakalı her hangi bir site ismini burada telaffuz etmemenizi rica edeceğim.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Ya da hala maddi anlamda zor durumda kalan siteler kullanıcıları ile satın alınıp, yöneticileri tehdit ediliyor mu?

Her neyse arkadaşlar. Bilmeyenler için bir defa daha yazayım Ali Kasımoğlu ismi bu ülkede Android gelişimine en büyük olumsuzlukları yaşatması ile meşhur. Bugün neden dünya çapında bir geliştiricimiz yok diye sorulur ise verilecek cevap bu isim ve siteleri nedeniyle olacaktır. Mümkünse bu isim veya alakalı her hangi bir site ismini burada telaffuz etmemenizi rica edeceğim.
Aynen hocam, 2010-2011 yılları gibi Paralel ithalat yapan birisi olduğu için takip ediyordum. Sonra forum falan açtı yine takibe devam ettim. Ancak son yazışmamızda bana resmen ASALAK olduğunu itiraf edince elimi eteğimi çektim. Yanlış anlama olmasın, ASALAK kelimesini hakaret anlamında kullanmadım. Tam olarak sözlük kelime anlamıyla kullandım. Yaptığı şeyin sözlükteki karşılığı bu.
Neyse, yazdıkça aklıma geliyor, aklıma geldikçe sinirlerim zıplıyor, sinirlerim zıpladıkça yazasım geliyor. Fehmi abi gibi döngüye giriyorum. :D

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Evet hocam andronova eski adi

Yok androva değil eski adı TrAndroidev forumu sonra başka bir forumla birleşme yaptı ve andronetwork oldu..
Dediğiniz gibi ali kasimoglu birçok üst düzey bilgi sahibi insanı egosu uğruna harcadı

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Yok androva değil eski adı TrAndroidev forumu sonra başka bir forumla birleşme yaptı ve andronetwork oldu..
Dediğiniz gibi ali kasimoglu birçok üst düzey bilgi sahibi insanı egosu uğruna harcadı

Mahmet hocamı hiç tanımıyorum fakat hakkında yazılanları okuduktan ve sizin bu yazdıklarınızdan sonra eğer buraya da zaman ayırabilirse bizleri çok mutlu edeceğini kendisine iletirseniz seviniriz hocam :)

Üst Alt