- Adım
- 7.0
- Cihazım
- Redmi note 4
- Meslek
- network mikrotik
- Konular
- 44
Arkadaşlar global forumda global rom mevcut ve burada konuda açtık global rom linkleri mevcuttur, gidip Rus forumuna bakmayın yanlış rom indirmeyinredmi note 6 pro rusya romu mevcut yuklesek sıkıntı olurmu acaba
2019 yılı 1.inci çeyrekte 9.0 Pie gelecek.sağol kardesim redmi note 6 pro 9 pie ne zaman gelir bilgin varmi
Redmi Note 6 Pro için Custom Romlar yavaş yavaş geliştiriciler tarafından çıkıyor ama çoğu şu an Beta aşamasında, eğer MIUI arayüzü stabil Custom Romlar arıyorsanız MIUI Pro, Xiaomi.Eu, Mı Globe Romlarını indirip deneyebilirsiniz. Konularını açtık bakabilirsiniz. Bootlader açık olması lazım Twrp Root Rom işlemleri için.bu arada yıllardır xiaomi kullaniyorum ama rom olayindan pek anlamayiyorum bl kapali cihazimin hangi romu önerirsiniz takintili biriyim rom konusundab
Bootlader açık olmadan Rom ve Root işlemleri yapılamıyor maalesef. Ram 800'e kadar mı düşüyor tam anlamadım, ama normal kullanımda 3 Gb'lık ramde 1 GB ile 1,5 GB'a kadar boş Ram kalması lazım. Ayrıca konularımıza Redmi Note 6 Pro Konularından bakabilirsiniz.daha yeni uye oldum sizin profilinizdenmi bakacagim bl acik olmadan yukleyebilirmiyim peki bu arada cokta yormadan sizi bulmusken sizi ram 3/32 kullaniyorum ram 800 kadar düşüyor normal bir durum mu bu suan kararli rom kullaniyorum V10. 0.5.0