Miui Showtime?

bukars

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi5
Konular
6
Aranızda miui showtime özelliğini aktif edip kullanabilen var mı? Bu özellikte 4-5 saniyelik video çekimleri yapıp arayan resmi yerine bu videoları kullanabiliyorsunuz.
Hindistan sürümünde olduğu veya yeni güncelleme ile geleceği yazılmadına rağmen kesin bir sonuç alınamamış çözüm için
Ayrıntılı bilgi

eren2535

Canım kızım
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aydın
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
matbaa
Konular
3
Ya bu Hindistanda ne var böyle çok gelişmiş bir ülkemi benim bildiğim ineğe tapıyorlar :)

Oyla:

krmakmn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
MI5
Konular
1
Ya bu Hindistanda ne var böyle çok gelişmiş bir ülkemi benim bildiğim ineğe tapıyorlar :)
Son yılların gelişmekte olan ülkesi. Geleceği parlak 10 ülkeden birisi. İneğe tapmaları dini görüşleri. Bir milleti bu şekilde değerlendirmek doğru olmaz.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
İneğe tapmaları neyi değiştirir? Mesela Hindistan şu anda yazılım işinde ineğe tapmayan diğer ülkelerin önünde dünyanın en ileri ülkesidir.
Gelişmekte olan ülkeler içinde olmaları, nüfusu, ticari potansiyeli v.s. herşey hesaplanmış ve burada bir gelecek görülmüştür ki satılan milyonlarca ürün de bunu gösteriyor zaten.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt