Madalya![]()
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bana madalya
Almam gereken madalya var mi acaba
Redmi Note 7 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarın hemen atıyorum hocamRedmi Note 7 kutu ekran görüntüsü ekteki konudan görebilirsiniz![]()
Madalya - MIUI/XİAOMİ Ürün Madalyaları Dağıtımı Başladı. Yetiş Vatandaş.
Ever arkadaşlar eğer yukarıda ki ürünlerden birine sahipseniz ve eğer bu ürünlere ait yukarıda ki madalyaları kazanmak isterseniz tek yapmanız gereken aşağıda ki gibi bir kağıda MIUI ile ilgili yada Sitemiz ile ilgili bir yazı yazarak Kullanıcı adınızı da belirterek sizde bulunan ürün ile...forum.miuiturkiye.net
Elimizden geldigi kadar her konuda mi ile ilgili butun bildiklerimizi paylaşiyoruz hocam . Biz buyuk bir aile olduk , acisiyla tatlisiyla...Arkadaşlar uzun süredir forumda madalya dağıtmak için gerekli düzenlemeleri yapıyorum ve artık madalya etkinliğinin başlama zamanı geldi diye düşünüyorum.
Forumumuz yaşadığı son olaylardan sonra MIUI Sever olarak forum sayfamızı desteklediğiniz ve bu kısa süre içinde göstermiş olduğunuz sabır için hepinize teşekkür ederim.
Bu konuya yorum bırakan herkes bu madalyayı almaya hak kazanacaktır.
Herkese iyi forumlar dilerim.
MIUI Türkiye Ailesi
Madalyanız.
![]()
Madalyanız verilmiştirElimizden geldigi kadar her konuda mi ile ilgili butun bildiklerimizi paylaşiyoruz hocam . Biz buyuk bir aile olduk , acisiyla tatlisiyla...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Elimizden geldigi kadar her konuda mi ile ilgili butun bildiklerimizi paylaşiyoruz hocam . Biz buyuk bir aile olduk , acisiyla tatlisiyla...