- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Redmi 5 Plus
- Konular
- 23
Bi mesaj attım forum komple hücum ettiSen cevap yazmadan önce buralar hep dutluktu![]()

Bi mesaj attım forum komple hücum ettiSen cevap yazmadan önce buralar hep dutluktu![]()
Konu en üst sıraya tırmandı bi andaBi mesaj attım forum komple hücum ettibildirim manyağı oldum
![]()
Günün trend konusu olduKonu en üst sıraya tırmandı bi andaYazan ellerin dert görmesin hocam
![]()
Acaba madalya alabilecek miyiz çok merak ettim şimdiGünün trend konusu oldu![]()
Ne demek hocam estağfurullah![]()
Admin beyler belki bunca ilgiye karşılıksız kalmazlar bilemiyorum bekleyip görmek gerekAcaba madalya alabilecek miyiz çok merak ettim şimdi
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de öyle umuyorum. Umarım sevinirizAdmin beyler belki bunca ilgiye karşılıksız kalmazlar bilemiyorum bekleyip görmek gerek![]()
Ödül falan işin şakası tabi. Asıl önemli olan forumun güzelliği. Gerçekten takıldıkça takılası geliyor insanın. Bilgi açısından, insanlar arasındaki yardımlaşma açısından gerçekten güzel bir ortamBen de öyle umuyorum. Umarım seviniriz
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet, birlik ve beraberliğin hiç eksik olmadığı nadir yerlerden biri burası...Ödül falan işin şakası tabi. Asıl önemli olan forumun güzelliği. Gerçekten takıldıkça takılası geliyor insanın. Bilgi açısından, insanlar arasındaki yardımlaşma açısından gerçekten güzel bir ortam![]()