Sohbet Miui Seni Sevmedim

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
2 Gün önce İstanbul vadi şubesinden MI marka telefon aldım. Bugün de telefonla igili bir mesaj geldi.

Filan IMEI nolu cihaz KAYIT DIŞIdır. 120 Gün içinde kapatılacaktır. Satın aldığınız yere başvurunuz veya cihazınızı kaydettiriniz.

Elbetteki başvuracam. Ama şu durumdan sizler neler çıkarıyorsunuz. Ben polyanna değilim. Bizim insanımızın mazlumun yanında değilde güçlünün yanında durmak gibi bir huyu vardır. Efendim yanlışlık olmuştur söylerseniz hemen düzeltirler denecek. Elbette bişeyler olmuştur, ve düzeltmeleri gerekir. Birileri işini tam yapmamıştır, lakaytlık vardır, vurdumduymazlık, umursamazlık vardır. Vatandaşın nasıl olsa işi gücü yoktur bunların peşinde koşacak zamanı da çoktur. Telefonla MIUI ye ulaşmak istiyorsunuz, bulduğunuz telefonu 4442118 arıyorsunuz yanlış çevirdin diyor. Başına 0212 getirince çalıyor ama cevap veren yok. Telefon numarasını bile yanlış yazıyorlar. Telefonu aldığınız yere ulaşmak istiyorsunuz fişin üzerindeki telefon çalışmıyor. Adamlar kendilerini ulaşmasınlar diye gizliyorlar. Telefon varmı var ama ulaşılamaz. Şimdi zihniyetleri hakkında hala masum düşünceler içinde misiniz. Her işleri sakat olduğu için aranmak meşgul edilmek fırça yemek istemiyorlar.

Oraya gittiğimde çamura yatıp sen kaydettir gel paranı verelim derlerse de hiç şaşırmam. Burası Türkiye her türlü insanla karşılaşmak mümkündür. İşleri satana kadardır. Sattıktan sonra kimseyi tanımıyorlar. Bu düşüncelerle gidecem bakalım ne diyecekler. Nasıl olsa işimiz gücümüz yok milletin yanlışlarını düzeltmek gibi bir misyonumuzda var sağa sola hayrata harcayacak paramızda çok.

SONUÇ : Benim işim düzelse bile üstünede özür dahi dileseler ki böyle bişey olursa çok şaşırırım. MIUI seni sevmedim.

Şu konuda size %100 katılıyorum: lakaytlık vardır, vurdumduymazlık, umursamazlık vardır
Btk tarafından imei işlenmesi durumları gecikebiliyor olabilir ama bu işlemler tamamlanmadan cihazları satışa sunmaları kesinlikle yanlış bence.
Ayrıca dediğiniz telefonlara cevap vermeme veya ulaşamama durumu da aynı şekilde çok yanlış.

Şu konuda size %100 karşı çıkıyorum: MIUI seni sevmedim.
Arkadaşlarımızın çoğunun belirttiği gibi, miui bir arayüzdür. Onun bir suçu yok. Hatta xiaomi firmasının da bu olayla ilgisi yok. Sizin satın aldığınız ithalatçı firmadan kaynaklı bir sorun bu.

MIHayranı69

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Şu konuda size %100 katılıyorum: lakaytlık vardır, vurdumduymazlık, umursamazlık vardır
Btk tarafından imei işlenmesi durumları gecikebiliyor olabilir ama bu işlemler tamamlanmadan cihazları satışa sunmaları kesinlikle yanlış bence.
Ayrıca dediğiniz telefonlara cevap vermeme veya ulaşamama durumu da aynı şekilde çok yanlış.

Şu konuda size %100 karşı çıkıyorum: MIUI seni sevmedim.
Arkadaşlarımızın çoğunun belirttiği gibi, miui bir arayüzdür. Onun bir suçu yok. Hatta xiaomi firmasının da bu olayla ilgisi yok. Sizin satın aldığınız ithalatçı firmadan kaynaklı bir sorun bu.
Vadi Istanbulki dükkan ithalatçı mı ? MI Shop adıyla insanları yanıltıyorlar o zaman işleri güçleri üç kağıt.

Soneryol

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Mi note 3
Konular
6
mi note 3 telefonumu mart başında gittigidiyor üzerinden cepport mağazasından güzel bir indirimle almıştım.(gündüz 1550 civarında olan telefon, gece bir baktım 1390'a inmiş,galiba 500 adete yakın satmışlardı o gece) telefon elime geçince imei sorgulattığımda kayıtlı görünmüyordu bende de..Haliyle kıllanıyor insan, neyse arayıp sorunca, btk bürokrasisinden dolayı , işlemlerin uzun sürdüğünü , bir kaç güne kayıt işleminin tamamlanacağını söylemişlerdi,,Süreç yaklaşık 10 gün sürdü..hem ülkemizdeki kağıt kalem işleri, hem de satış miktarı çok olunca normal bu durum..bir hafta 10 gün bekleyin, olmazsa şikayet edin,

MIHayranı69

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
1
mi note 3 telefonumu mart başında gittigidiyor üzerinden cepport mağazasından güzel bir indirimle almıştım.(gündüz 1550 civarında olan telefon, gece bir baktım 1390'a inmiş,galiba 500 adete yakın satmışlardı o gece) telefon elime geçince imei sorgulattığımda kayıtlı görünmüyordu bende de..Haliyle kıllanıyor insan, neyse arayıp sorunca, btk bürokrasisinden dolayı , işlemlerin uzun sürdüğünü , bir kaç güne kayıt işleminin tamamlanacağını söylemişlerdi,,Süreç yaklaşık 10 gün sürdü..hem ülkemizdeki kağıt kalem işleri, hem de satış miktarı çok olunca normal bu durum..bir hafta 10 gün bekleyin, olmazsa şikayet edin,
Üzülmeyin şu anda 2000tl sıfırı :P ikinci eli artık 1500tl oldu drunk~~ Araba gibiler mübarek değerlenip duruyorlar.

Soneryol

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Mi note 3
Konular
6
Di mi ama..Aslında cepport eskisi gibi biz miui severlere:) küçük sürprizler yapsa, mi 8 fiyatlarna da gecelik sihirli dokunuşlar yapsa, sürümden kazansa, ne güzel olur değil mi? Miui aşkına!! Herkes kazansa ,win-win olsa, hayat bayram olsa falan :))

MIHayranı69

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Di mi ama..Aslında cepport eskisi gibi biz miui severlere:) küçük sürprizler yapsa, mi 8 fiyatlarna da gecelik sihirli dokunuşlar yapsa, sürümden kazansa, ne güzel olur değil mi? Miui aşkına!! Herkes kazansa ,win-win olsa, hayat bayram olsa falan :))
O zaman change.org'da bir imza kampanyası başlatalım burada da konusunu açarız ?

Soneryol

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Mi note 3
Konular
6
Yapalım kardeşim..o kadar miyuyay severiz, duysunlar feryadımızı :)) madem başlık miyuyay sevgisiyle alakalı, o vakit bir şiirle kilitleyelim konuyu..

ios' a benzer arayüzün,
Bazen neşe verir, bazen hüzün.
Samsung mamsung görmez gözüm,
Ne güzelsin sen miyuyay..

Elli çeşit romun var,
Globalin var, Çinin var,
Bluututta kopmalar,
Ne şirinsin sen miyuyay..

Menülerinde bile reklam çıkar,
Arada bir restart atar.
Adamına göre muamele yapar,
Ne tuhafsın sen miyuyay.

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Yapalım kardeşim..o kadar miyuyay severiz, duysunlar feryadımızı :)) madem başlık miyuyay sevgisiyle alakalı, o vakit bir şiirle kilitleyelim konuyu..

ios' a benzer arayüzün,
Bazen neşe verir, bazen hüzün.
Samsung mamsung görmez gözüm,
Ne güzelsin sen miyuyay..

Elli çeşit romun var,
Globalin var, Çinin var,
Bluututta kopmalar,
Ne şirinsin sen miyuyay..

Menülerinde bile reklam çıkar,
Arada bir restart atar.
Adamına göre muamele yapar,
Ne tuhafsın sen miyuyay.