Sohbet Miui Seni Sevmedim

sesa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seçkin
Cihazım
Mİ A2
Konular
2
2 Gün önce İstanbul vadi şubesinden MI marka telefon aldım. Bugün de telefonla igili bir mesaj geldi.

Filan IMEI nolu cihaz KAYIT DIŞIdır. 120 Gün içinde kapatılacaktır. Satın aldığınız yere başvurunuz veya cihazınızı kaydettiriniz.

Elbetteki başvuracam. Ama şu durumdan sizler neler çıkarıyorsunuz. Ben polyanna değilim. Bizim insanımızın mazlumun yanında değilde güçlünün yanında durmak gibi bir huyu vardır. Efendim yanlışlık olmuştur söylerseniz hemen düzeltirler denecek. Elbette bişeyler olmuştur, ve düzeltmeleri gerekir. Birileri işini tam yapmamıştır, lakaytlık vardır, vurdumduymazlık, umursamazlık vardır. Vatandaşın nasıl olsa işi gücü yoktur bunların peşinde koşacak zamanı da çoktur. Telefonla MIUI ye ulaşmak istiyorsunuz, bulduğunuz telefonu 4442118 arıyorsunuz yanlış çevirdin diyor. Başına 0212 getirince çalıyor ama cevap veren yok. Telefon numarasını bile yanlış yazıyorlar. Telefonu aldığınız yere ulaşmak istiyorsunuz fişin üzerindeki telefon çalışmıyor. Adamlar kendilerini ulaşmasınlar diye gizliyorlar. Telefon varmı var ama ulaşılamaz. Şimdi zihniyetleri hakkında hala masum düşünceler içinde misiniz. Her işleri sakat olduğu için aranmak meşgul edilmek fırça yemek istemiyorlar.

Oraya gittiğimde çamura yatıp sen kaydettir gel paranı verelim derlerse de hiç şaşırmam. Burası Türkiye her türlü insanla karşılaşmak mümkündür. İşleri satana kadardır. Sattıktan sonra kimseyi tanımıyorlar. Bu düşüncelerle gidecem bakalım ne diyecekler. Nasıl olsa işimiz gücümüz yok milletin yanlışlarını düzeltmek gibi bir misyonumuzda var sağa sola hayrata harcayacak paramızda çok.

SONUÇ : Benim işim düzelse bile üstünede özür dahi dileseler ki böyle bişey olursa çok şaşırırım. MIUI seni sevmedim.

eneSene

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin Yiğit
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
IT
Konular
3
Konunun bu forumla yada markayla bir ilgisi yok aslında. Esas problem EVOFONE firması.
Bir kaç gün önce Mi Global'e EVOFONE teknik servisini şikayet eden bir mail atmıştım. Gelen cevap aşağıdaki gibidir. Halen EVOFONE firmasının Türkiye Distribitörü olduğunu iddia eden var mı?

Greetings from Xiaomi!

Thank you for writing to us. I will be glad to assist you.

I understand your concern that you are facing the issue with delay in repair from service center. I regret the inconvenience you have experienced.

With respect to your concern, would like to inform you that we do not sell the products from our official global website in your region nor we have any update about the service centers there so we are unable to assist you in this regards.

Hence, would request you to please coordinate with your respective service center for further assistance in this regards.We regret the discomfort this may have caused you.

Should you have any further queries, feel free to write back to us. We'll be glad to assist you further.

Thank you for being a valued customer. Have a great day ahead!

Best Regards,
Suman
Xiaomi Customer Support

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Hocam cihazlar yeni geldiği için kayıt işlemleri daha bitmemiş olabilir merak etmeyin resmi mağazadan aldığınız bir cihazda sıkıntı çıkmaz, hayırlı olsun bu arada :)

sesa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seçkin
Cihazım
Mİ A2
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cihazlar yeni geldiği için kayıt işlemleri daha bitmemiş olabilir merak etmeyin resmi mağazadan aldığınız bir cihazda sıkıntı çıkmaz, hayırlı olsun bu arada :)
Tşk. ederim. Şimdiye kadar böyle bişey yaşamadım bu ilk.

dokucan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Mi 8 Pro 8/128
Konular
1
Cihazlar yeni geldiği kayıt etmediler. Bu tür durumlar paralel ithalatcılarda da oluyor zaten kvk filan falan.. Toplu olarak btkya imei yolluyorlar sonra cihazınız kayıtlı oluyor. Tahminimce 1 hafta içinde kayıtlı olacaktır cihazınız hocam. her akşam kontrol edin bence. 1 haftayı gecerse yine arayın

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Tşk. ederim. Şimdiye kadar böyle bişey yaşamadım bu ilk.
Rica ederim, Hepsiburada/Gittigidiyor gibi sitelerden alanların da başına geliyor böyle şeyler cihaz ülkeye yeni girmiş oluyor anca yetişiyor sonra sorun çözülüyor.

Son düzenleme:

hakikidaredevil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Günay
Cihazım
Mi 5
Konular
5
Cihaz kayıt oluncaya kadar terimleri öğrenmenizi tavsiye ederim. Miui Xiaomi'nin Android tabanlı arayüzüdür. Konuyla alakası yok.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Paralel ithalat cihazlarda ürünler yeni ithal edildiğinde BTK'nın IMEI'leri kayıt süresi genellikle bir kaç gün içerisinde tamamlansa da bir kaç haftayı bulabiliyor. Bir süre sonra adresinden imei sorguladığınızda sorun olmadığını göreceksinizdir... :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ Konu başlığı Forum Kurallarımız 'a uygun olacak şekilde yeniden düzenlenmiştir.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Paralel ithalat cihazlarda ürünler yeni ithal edildiğinde BTK'nın IMEI'leri kayıt süresi genellikle bir kaç gün içerisinde tamamlansa da bir kaç haftayı bulabiliyor. Bir süre sonra adresinden imei sorguladığınızda sorun olmadığını göreceksinizdir... :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ Konu başlığı Forum Kurallarımız 'a uygun olacak şekilde yeniden düzenlenmiştir.

Bilgilendirme için teşekkürler hocam ama hani bu mağaza yetkiliydi, paralel ithalat değildi? Evo distribütör oldum diyordu? Distribütör cihazlarında böyle sorun olur mu?

kolozi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
iyi
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Bazı arkadaşlar suçu yine kendinde aramış yani kayıt olacakmış hala olmamış
Arkadaşlar sıfır telefon mağazadan alınıyorsa bunun hiç bir bahanesi yoktur .NOKTA
Halkın çoğu bu büyük şirketlerden müzdarip resmen eziyorlar soyuyorlar ve arkadaşın dediği gibi herkesin zamanı yok nasıl uğraşsın
Bu zamanda güven denen lafın bir manası kalmamış güvenmiyeceksin gvendinmi ezilirsin bütün tedbiri almazsanız ezerler

Üst Alt