Hocam miui 9 yuklerken antirollback sorunu yasamadiniz miArkadaş bu nasıl bir tavsiye böyle mahvettin beni! Giden internettemi yanayım kaçan uyumamı yüklemeyin arkadaşlar kasım kasım kasılıyor miui 9 yükledim tekrar daha stabil ve ekran süresi daha iyi. Rica ederim şu başlığı değiştir usta ben yandım başkası yanmasın....
Çok özür dilerim miui 10 yükledim yazmışım.Hocam miui 9 yuklerken antirollback sorunu yasamadiniz mi
Rom stabil degil eksikler hatalar var yüklemeyin! Birden fazla rom denedim en stabil çalışan global 11.0.3 mi tool v2 ile yükleyin heyecan aramaya gerek yok rom değiştirmek hastalık oluyor bir süre sonra.Çok özür dilerim miui 10 yükledim yazmışım.
Özür dilerim tekrardan ama mesajlarda stabil olmadığını belirttim.Arkadaş bu nasıl bir tavsiye böyle mahvettin beni! Giden internettemi yanayım kaçan uyumamı yüklemeyin arkadaşlar kasım kasım kasılıyor miui 10 yükledim tekrar daha stabil ve ekran süresi daha iyi. Rica ederim şu başlığı değiştir usta ben yandım başkası yanmasın....