- Adım
- cskndlgr
- Cihazım
- redmi note8 pro
- Konular
- 46
Bu guncellemeleri sorunsuz nasıl kurarız hocam?Ben de miroom kullanıyorum pil süresi çok iyi. Güncellemeler Pazartesi geliyor
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rom dosyasını telefona indiriyoruz download klasörüne. Sonra twrp install den rom dosyasını flaşlıyoruz. Yeniden başlat diyoruz bu kadar.Bu guncellemeleri sorunsuz nasıl kurarız hocam?
Mi8 9.1.24 global beta romundayım.Telefona indirip telefondan yükleme yapabilirmiyim hocam? Yaparsam cihazdaki veriler sıfırlanmaz mı?Rom dosyasını telefona indiriyoruz download klasörüne. Sonra twrp install den rom dosyasını flaşlıyoruz. Yeniden başlat diyoruz bu kadar.
Bu işlemlerde hiçbir veri, ayar, program silinmez başarılı bir şekilde güncellenir telefon.
Peki hocam mesela uc hafta güncellemedim dördüncü hafta cikani direk kurabilir miyim yoksa o aradaki uc haftayı tek tek kurmalimiyimRom dosyasını telefona indiriyoruz download klasörüne. Sonra twrp install den rom dosyasını flaşlıyoruz. Yeniden başlat diyoruz bu kadar.
Bu işlemlerde hiçbir veri, ayar, program silinmez başarılı bir şekilde güncellenir telefon.