Miui Rom Şebeke Dosyası Yardım

WaTCHMaN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
WaTCHMaN
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
35
Başlıktanda anlaşılacağı gibi bana romdaki telefonun şebekesini etkileyen dosyalar lazım . Bunlar hangileri ve nerede bulunur ?

Teşekkürler

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Re: RE:

proton252' Alıntı:
Aslında tam olarak kernel ile ilgili değil şebeke, marka ve modele bağlı olarak şebeke yazılımı "radio image"  olarak adlandırılır. Mi2, mi3 ve bazı oppo modellerinde NON-HLOS.bin radio imaj dosyasıdır.
İmaj dosyalarının içeriğini hiç incelemedim.

Kernel boot.img olarak geçer.

Evet hocam haklısınız. Radio demem gerekiyordu. Kafa çok yoğun bu günlerde. :)
Bu arada bazen bazı romlarda Modem dosyası flashladığımız oluyordu. Yanlış hatırlamıyorsam şebeke ve Wifi problemlerine bir çözüm olarak yapıyorduk bunu. Yanlış hatırlıyor da olabilirim. 1 yılı aşkındır romlarla uğraşmıyorum. Acaba Modem ve Radio imaj dosyaları aynı şey midir?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Oyla:

WaTCHMaN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
WaTCHMaN
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
35
RE:

Ben şu anda note 3 kullanıyorum ve orjinal romda dahil olmak üzere toplamda tam 3 rom da gözlemlediğime göre en iyi şebeke miui romda ...
miui de çoğu uygulamanın hata verip çalışmaması ( bazı oyunlar - kcm tv programı vs ) canımı sıktığı için defalarca bu 3 rom arasında döndüm dolaştım . Ama miui nin pil performansı - kamera uygulaması ve şebeke çekme gücü beni kürkçü dükkanına tekrar geri getiriyor . Aslında arayüz olarak en beğendiğim CM11 rom.
Tüm bunları bir araya getirince gördümki şebeke problemi yazılımsal ....Zaten donanım problemi olsa her romda aynı şebeke performansı olurdu...

Oyla:

proton252

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
Xiaomi Mi2S
Konular
42
Cvp: Miui Rom Şebeke Dosyası Yardım

chatin_62 pid=9919 dateline=1411565493' Alıntı:
proton252 pid=9901 dateline=1411557799' Alıntı:
Aslında tam olarak kernel ile ilgili değil şebeke, marka ve modele bağlı olarak şebeke yazılımı "radio image"  olarak adlandırılır. Mi2, mi3 ve bazı oppo modellerinde NON-HLOS.bin radio imaj dosyasıdır.
İmaj dosyalarının içeriğini hiç incelemedim.

Kernel boot.img olarak geçer.

Evet hocam haklısınız. Radio demem gerekiyordu. Kafa çok yoğun bu günlerde. :)
Bu arada bazen bazı romlarda Modem dosyası flashladığımız oluyordu. Yanlış hatırlamıyorsam şebeke ve Wifi problemlerine bir çözüm olarak yapıyorduk bunu. Yanlış hatırlıyor da olabilirim. 1 yılı aşkındır romlarla uğraşmıyorum. Acaba Modem ve Radio imaj dosyaları aynı şey midir?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Doğru hatırlıyorsunuz hocam, modem ve radio aynı sanırım ama emin değilim.

Oyla:
Üst Alt