Miui Rom Çift Uygulama Sorunu

qralhuman

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
mıuı 8
Konular
1
arkadaşlar bende samsung note 2 var rom attım mıuı 8 rom attım herşey güzel çalışıyor ama çift uygulama yapılmıyor ayarlar kısmına giriyorum çift uygulamalar kısmına gırıyorum ve uygulamayı seçiyıorum uygulanıyor dıyor ve bir daha gelmiyor bende hep öyle kalıyor bende geri tuşuna basıp geri geliyorum veya home tuşuna basıp ana ekrana geliyorum hep orada kalıyor en fazla 1 saat bekledşm yşnede soruç yok yardımcı olırmusunuz acıl....!

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
arkadaşlar bende samsung note 2 var rom attım mıuı 8 rom attım herşey güzel çalışıyor ama çift uygulama yapılmıyor ayarlar kısmına giriyorum çift uygulamalar kısmına gırıyorum ve uygulamayı seçiyıorum uygulanıyor dıyor ve bir daha gelmiyor bende hep öyle kalıyor bende geri tuşuna basıp geri geliyorum veya home tuşuna basıp ana ekrana geliyorum hep orada kalıyor en fazla 1 saat bekledşm yşnede soruç yok yardımcı olırmusunuz acıl....!
bugta kalmıstır restartla felan düzelmiyorsa sıfırdan tekrar kur

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Konu açarken nasıl başlık atmanız ve nasıl konu içeriği açıp başlıkta yardım mı haber mi artık herneyse onu belirtmeniz gerektiğine dair forum kuralları.
Konu açmadan önce kuralları okuyun lütfen.

Konu başlığı konuya ve forum kurallarına uygun şekilde düzenlenmiştir.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt