- Adım
- Burak
- Cihazım
- Sweet
- Konular
- 14
Telefonda dosya boyutu 2.49 GB olarak gözüküyor, md5 değerleri mevcut mudur acaba?
Mevcut değil. Dosya içeriği düzgün. Ben kendi cihazımda şuan kullanıyorum.Telefonda dosya boyutu 2.49 GB olarak gözüküyor, md5 değerleri mevcut mudur acaba?
küsürat olduğu için yuvarlıyor. Detaylı uzun uzun yazılmıyor. Toplam boyut 2.618.271 KBTelefonda dosya boyutu 2.49 GB olarak gözüküyor, md5 değerleri mevcut mudur acaba?
Tam boyutu şu şekilde : 2685807016Bküsürat olduğu için yuvarlıyor. Detaylı uzun uzun yazılmıyor. Toplam boyut 2.618.271 KB
Bilgisayarda ise şu şekilde : 2681109333 nedense sizin indirdiğiniz dosya boyutu daha az gibi duruyor.Telefondaki dosya boyutunu bilmiyorum şuan pc de yazan boyutu yazdım sizlere.
Hocam ayrıca sizin cihazınızda 5 GHz wifi ağları görünüyor muTelefondaki dosya boyutunu bilmiyorum şuan pc de yazan boyutu yazdım sizlere.
görüyor hocam bir sorun yok bende.Bilgisayarda ise şu şekilde : 2681109333 nedense sizin indirdiğiniz dosya boyutu daha az gibi duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ayrıca sizin cihazınızda 5 GHz wifi ağları görünüyor mu
Romu çok beğendim, güzel paylaşımınız için teşekkür ederim.görüyor hocam bir sorun yok bende.
Rica ederim. En çok beğendiğim rom diyebilirim. Çok sade ve stabil. Kasma, donma takılma hiç bir sorun yok.Romu çok beğendim, güzel paylaşımınız için teşekkür ederim.