Telefon uygulaması ile sınıra kadar olan kısmı normal indirin. Hata verdikten sonra VPN açın veya mobil veriye geçin kalanı bu şekilde indirin.mega dan indirirken 2.5 gb iniyor ve indirme limitine ulaşıldı diyor nasıl indircem
telefondan beceremedim de bilgisayardan mega kurup yine aştı dedi de bi şekilde zar zor indirdim şimdi de yararım olsun diye yandex diske ekledim link;Telefon uygulaması ile sınıra kadar olan kısmı normal indirin. Hata verdikten sonra VPN açın veya mobil veriye geçin kalanı bu şekilde indirin.
yukarıdakileri yapmama rağmen aşamadımRomdaki Rusça kısımlar nedeniyle hep elemiştim ama bugün tekrar denemeye karar verdim. Şimdilik fena değil. StormBreaker V8 ile birlikte kullanıyorum.
Bu romu kullanan arkadaşlar safetyneti hangi yöntemle geçti acaba?
Edit: Safetynet sorununu çözdüm.
Magisk hide ayarlarını yapıp Safetynet-fix eski sürümü kurunca geçti.
Hangi modülü kurdunuz? Benim Safetynet geçiyor şu an?yukarıdakileri yapmama rağmen aşamadım
linkde verileniHangi modülü kurdunuz? Benim Safetynet geçiyor şu an?
Dediğiniz gibi magiskhide ayarları tamam (tam olduğunu düşünüyorum) safetynet dosyasını da yükledim ama geçmiyor ne yazik kiRomdaki Rusça kısımlar nedeniyle hep elemiştim ama bugün tekrar denemeye karar verdim. Şimdilik fena değil. StormBreaker V8 ile birlikte kullanıyorum.
Bu romu kullanan arkadaşlar safetyneti hangi yöntemle geçti acaba?
Edit: Safetynet sorununu çözdüm.
Magisk hide ayarlarını yapıp Safetynet-fix eski sürümü kurunca geçti.
Bir yerde yanlışlık yapıyorsunuz muhtemelen. Tekrar deneyin olmazsa bir format atın.Dediğiniz gibi magiskhide ayarları tamam (tam olduğunu düşünüyorum) safetynet dosyasını da yükledim ama geçmiyor ne yazik ki
Bunu yaptığınız çok iyi olmuş gerçekten elinize sağlık.telefondan beceremedim de bilgisayardan mega kurup yine aştı dedi de bi şekilde zar zor indirdim şimdi de yararım olsun diye yandex diske ekledim link;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir