- Adım
- Buğra
- Cihazım
- Poco X3 NFC
- Konular
- 1
Kusura bakmayın Link paylaşımı kısıtlı kalmış fark etmemiştim düzelttim.
deneyip yazarım kardeşim pulse romu çok beğeniyorum daSorunun Büyük İhtimalle TWRP Sürümü ile Alakalı Android 10 İçin bu TWRP yi Kullanırsan Bluetooth ile ilgili Sorunun Kalmicak Eminim. Daha Önce Böyle Bir Sorunla Karşılaştım Ve Bu Şekilde Çözüm Bulmuştum. Link Aşağıda...
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu Tarz Android 10 ile ilgili Sorun Yaşayanlar Bunu Denesin.
galiba bu twrp kullanarak temiz kurulum yapmak gerekiyorAynı sorun bende yaşıyorum bir türlü düzeltemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dün magisk modülü gözükmediği için magisk kaldırdım daha sonra ise twrp kurup magisk 23 olan versiyonu yükledim. Sonrasında ekte göründüğü gibi Bluetooth açık olmadığını fark ettim.
Açmaya çalıştığımda ise hata aldığımı fark ettim.
Magisk üzerinden debloater ile 3 adet uygulama kaldırdım fakat onları da geri yükledim. Ne yaptıysam aktif olmuyor.
Sizin verdiğiniz dosyayı twrp üzerinden recovry bölümüne flash yaptım ama yine sorun devam ediyor
Ben A-10 MIUI Mind 12.0.13 + MİUİ_A10_F1xy-Surya-0.13-1 Kernel Kullanıyorum Bu TWRP ile Daha önce çok fazla rom flash edip çok sayıda rom denedim en stabil bu rom geldi bana oyun oynadığım için. Sorunun eğer donanım kaynaklı değil ise belki kirli rom flash etmissindir. Bu TWRP yi kurup tekrar baştan temiz bir rom kurulumu yapmanı tavsiye ederim. Onun dışında sorununun ne olduğunu bilmiyorum. Denemen gerek. Aksi takdirde bu TWRP nin bir alt sürümü daha var istersen onuda deneyebilirsin. Linkler Aşağıda dir.Aynı sorun bende yaşıyorum bir türlü düzeltemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dün magisk modülü gözükmediği için magisk kaldırdım daha sonra ise twrp kurup magisk 23 olan versiyonu yükledim. Sonrasında ekte göründüğü gibi Bluetooth açık olmadığını fark ettim.
Açmaya çalıştığımda ise hata aldığımı fark ettim.
Magisk üzerinden debloater ile 3 adet uygulama kaldırdım fakat onları da geri yükledim. Ne yaptıysam aktif olmuyor.
Sizin verdiğiniz dosyayı twrp üzerinden recovry bölümüne flash yaptım ama yine sorun devam ediyor