Aynen ben aylardır bu sekılde kullanıyorum kernel mernel baska gerek yok bıkac modul ekledım kafama gore okadarEndonezya 12.0.6 stock kernel + Mıuı Launcher süper oldua
Bildiğim kadarıyla Greeshan rom Endonezya üzerine inşa ediliyor. Ben henüz o romu denemedim ama benim de aklımda var denemek. Vakit bulduğumda denemek istiyorum. Belki siz değerlendirirsiniz. Linki ekliyorum.
Romun son sürümü (Beta):Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Romun son sürümü (Stabil):Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam stock kernel nerden indiricdm bende endonezya romdayım şuan stormbreaker V8 kurdum oyunda asiri ısınıyor telefon link varmı ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Enteresan bır rom stabıl gıbı ama bıkac hara var sıstem uzerınden duzelttım duzeltılmeyenlerde var
Bır gunluk full sarj ıle wıfı ıle kullanımda suan boyle bıkac gun denıycem bakalım nasıl olucak
Stock kernel lınkı olmaz boot yedegı alman laızmdı yanı kernelı yedeklemelıydın hocamHocam stock kernel nerden indiricdm bende endonezya romdayım şuan stormbreaker V8 kurdum oyunda asiri ısınıyor telefon link varmı ?
Dpa kernel var telegram gruplarında falan bakarsan bulursun stock kernel ufak ıslemler yapılıp sunuluyorHocam stock kernel nerden indiricdm bende endonezya romdayım şuan stormbreaker V8 kurdum oyunda asiri ısınıyor telefon link varmı ?
Pıl performan olarak dusunursen degmez ayrıca bence endonezya daha stabıl ve daha akıcıŞuan Endonezya romdayim Kernel stock mi flash ile temiz kurulum yaptım ve gayet memnunum Xiaomi eu rom kullanan var ise biraz yorum yapabilir mi Endonezya romdan geçmeye değer mi pil performansı akıcılık felan nasıl daha önce ki cihazlarımda genelde hep Eu rom kullandim ve memnundum
M2007J20CI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkür ederim hocam zaten bu romdan gayet güzel yorumlar alıyorum gecmeye değmez o zaman pil performansı ciddi anlamda çok iyi bir rom zatenPıl performan olarak dusunursen degmez ayrıca bence endonezya daha stabıl ve daha akıcı