MIUI Pro Rom Şarj Ve Pil Performansı

podkayfom

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
14
Bu rom gerçekten her açıdan harika, fakat şarj ve pil sorunu yaşıyorum.
Eskiden çok hızlı şarj olan telefonum, bu roma geçtikten sonra şarj süresi 2 saate yükseldi.
Pil süresinde bir fikrim yok, bundan önce herhangi bir rom kullanmıyordum telefon pil performansı gayet iyiydi.

Sizin bu rom hakkında görüşlerinizi merak ediyorum :)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Bu rom gerçekten her açıdan harika, fakat şarj ve pil sorunu yaşıyorum.
Eskiden çok hızlı şarj olan telefonum, bu roma geçtikten sonra şarj süresi 2 saate yükseldi.
Pil süresinde bir fikrim yok, bundan önce herhangi bir rom kullanmıyordum telefon pil performansı gayet iyiydi.

Sizin bu rom hakkında görüşlerinizi merak ediyorum :)
Son 2-3 güncellemede aşırı batarya tüketimi maalesef mevcut....bazı arkadaşlar MIUI Globe romun iyi oldğunu söylüyorlar

Tugrulxioami

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğrul
Cihazım
Mi 5
Konular
13
Ben en iyi şarj süresini 7.10.12 olması lazım o sürüm de aldım en son x.x.26 sürümünde de de memnunum şarj süresinden.

Daha önce mi globe romu denedim yalnız standart global stabil miui den fazla bi extrası yok bence bi kaç tweak yükleyip beta romu kullanmaktansa stabil kullanmak daha iyi Pro da kullanmaya değecek birkaç özellik mevcut en azından.

Dediğim gibi ben 26 sürümün de şarj konusunda şikayetci değilim şarj olma konusunda da telefona yazılımı yeniden temiz kurulun yapıp deneyin ben yeni sürümleri direk üzerine kurarak deniyordum telefon şarj olurken ısınma oluyordu şuan normal

podkayfom

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben en iyi şarj süresini 7.10.12 olması lazım o sürüm de aldım en son x.x.26 sürümünde de de memnunum şarj süresinden.

Daha önce mi globe romu denedim yalnız standart global stabil miui den fazla bi extrası yok bence bi kaç tweak yükleyip beta romu kullanmaktansa stabil kullanmak daha iyi Pro da kullanmaya değecek birkaç özellik mevcut en azından.

Dediğim gibi ben 26 sürümün de şarj konusunda şikayetci değilim şarj olma konusunda da telefona yazılımı yeniden temiz kurulun yapıp deneyin ben yeni sürümleri direk üzerine kurarak deniyordum telefon şarj olurken ısınma oluyordu şuan normal

Hocam kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? Şuan şarj %85 ekran süresi 1 saat.

Tugrulxioami

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğrul
Cihazım
Mi 5
Konular
13
Hocam ona hiç bakmadım ki şimdi de yeni temiz kurulum yaptım ama telefonu standart sabah 5 6 dan aklama kadar kullanıyorum hocam ben

podkayfom

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ona hiç bakmadım ki şimdi de yeni temiz kurulum yaptım ama telefonu standart sabah 5 6 dan aklama kadar kullanıyorum hocam ben

Temiz kurulumu tam olarak nasıl yapıyoruz? Ben romsuz halde 1-2 gün önce twrp ile sadece integral storage harici her şeyi wipeladım ve sonra twrpden miproyu flaşladım

Üst Alt