Rom Miui Pro Patch'li Rom Paylaşım Konusu

• Konbuyu başlatan Stoya
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 501
  • Görüntüleme 54K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Stoya güzel bir konu olmuş hocam Rn8 Pro ya kurulumu gerçekleştirdim bakalım deneyelim uzun bir müddet kullanalm memnun kalacakmıyız insanlar bu romu almak için yarış yapıyorlardı adeta denildiği kadar varmı bi görelim :)

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Error 7 nin ötesine geçemedim. Sonra bir daha denerim.

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Stoya hocam romu kurdum başarılı bir şekilde hiçbir sıkıntı yok genel işlevlerde fakat cihaza usb yi takıp bilgisayara bağlanmak veya şarj etmek istediğimde bu romda iken ne usb den bilgisayara bağlanabiliyorum nede cihazı şarj edebiliyorum adaptörden şarjda da aynısı geçerli oluyor dalvik art/cache yaptım yemedi wipe, format data yapıp romu tekrar kurdum ama aynı ne yazık ki aynı bir ara deneyeyim diye hindistan rom kurdum onda sıkıntı yok herşey yerli yerinde usb den bilgisayara bağlanıyorum şarjda ediyorum hiçbir türlü sıkıntı olmuyor. Romun patchli olmasının bu duruma bir etkisi varmıdır daha olmadı nasip kısmet deyip hindistan romda devam edeceğiz biz. Benim akıl kurup kullanıncasına kadar eriyor varsa bu durum için varsa ek işlemler bilmiyorum. :)

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Stoya hocam romu kurdum başarılı bir şekilde hiçbir sıkıntı yok genel işlevlerde fakat cihaza usb yi takıp bilgisayara bağlanmak veya şarj etmek istediğimde bu romda iken ne usb den bilgisayara bağlanabiliyorum nede cihazı şarj edebiliyorum adaptörden şarjda da aynısı geçerli oluyor dalvik art/cache yaptım yemedi wipe, format data yapıp romu tekrar kurdum ama aynı ne yazık ki patchli olmasının bu duruma bir etkisi varmıdır daha olmadı nasip kısmet deyip hindistan romda devam edeceğiz biz. Benim akıl kurup kullanıncasına kadar eriyor varsa ek işlemler bilmiyorum. :)

Rom ile alakalı olacağını sanmıyorum, geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamasını açın, pc için gerekli driverları yükleyin,farklı kablo ile deneyin vs...

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Rom ile alakalı olacağını sanmıyorum, geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamasını açın, pc için gerekli driverları yükleyin,farklı kablo ile deneyin vs...

Usb hata ayıklamayı kapatıp izinleri iptal ettim sonrasında tekrar usb hata ayıklamayı açtım ve pc den izin verdim sıkıntı kalmadı hem bilgisayardan veri alışı verişi şarj hemde adaptörden şarj tekrar olması gerektiği gibi aklıma geldi ama çözmez deyip es geçtim es geçmemek gerekiyormuş demek ki. Tekrardan elinize sağlık hocam. :)

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Usb hata ayıklamayı kapatıp izinleri iptal ettim sonrasında tekrar usb hata ayıklamayı açtım ve pc den izin verdim sıkıntı kalmadı hem bilgisayardan veri alışı verişi şarj hemde adaptörden şarj tekrar olması gerektiği gibi aklıma geldi ama çözmez deyip es geçtim es geçmemek gerekiyormuş demek ki. Tekrardan elinize sağlık hocam. :)

Geçmiş ve hayırlı olsun...

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Bu sorun için 2 hafta araştırma yapmıştım zamanında

M.Shnol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi8
Konular
0
Hocam miui 10 varmı acaba mi 8 dipper günceller çok fazla ram kullanıyor çabuk ısınıyo telefon en beğendiğim rom bu fakat miui 10 olsa tadından yenmez daha güzel olur bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt