- Adım
- M
- Cihazım
- Samsung s20 FE
- Konular
- 353
Son sürüm ile idare edecez. Yapacak bir şey yokCustom romsuz bir xiaomi telefon düşünemedim bir an
Son sürüm ile idare edecez. Yapacak bir şey yokCustom romsuz bir xiaomi telefon düşünemedim bir an
Kardeşim mi6 için en son sürüm bumu yuklersek herhangi bir sıkıntı yaşar mıyımArkadaşlar romu yaptı geliştirici mi6 için 20.3.5 patched..elinde son sürüm rom dosyası olan varsa bana versin yaptırım
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ben 3 gündür sorunsuz şekilde kullanıyorum. Batarya olarakta gayet iyi. Sorun yaşamazsınız.Kardeşim mi6 için en son sürüm bumu yuklersek herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım
hocam yüklerken uptader process ended with ERROR:7 Error installingi zip file diye bir hata alıyorumBen 3 gündür sorunsuz şekilde kullanıyorum. Batarya olarakta gayet iyi. Sorun yaşamazsınız.
Twrp 3.3.0.1 yüklehocam yüklerken uptader process ended with ERROR:7 Error installingi zip file diye bir hata alıyorum
çok teşekkür ederim kardeşim oldu. Senden ricam en son sürümünü bulursan yine paylaşır mısınTwrp 3.3.0.1 yükle
Bende onu arıyorumda hesabım banlandı suan için yok.. Bulsak linki patch yaptırırım ama suan malesefçok teşekkür ederim kardeşim oldu. Senden ricam en son sürümünü bulursan yine paylaşır mısın
kardeşim mi6 için yeni sürümünü bulursan paylaşır mısınız9se için yenisi çıktı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir