Rom MIUI Pro 7.11.9 Türkçe kimler yükleyecek?(yayınlandı)

SkyTurk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 8
Meslek
Elektronik
Konular
9
evet an itibarı ile bende mi6 cihazımı tamamladım çok şükür 7.11.2 de yuvarlatılmış köşeler çalışıyordu bunda çalışmadı üzüldüm ama yapacak birşey yok.
sadece 1 yerde kodlama hatası var postayı açıp tümünü işaretleyince okundu olarak işaretlenin yanında okey çentiğini html kod hatası yapmışlar galiba okey çentiği yerine html kodlar gözüküyor onun haricinde bir sıkıntı yok gibi kullandıkça göreceğiz artık.
dil problemide yok gibi daha türkçe dil harici bir dile rastlamadım.birde reklam engelleyici de bir sorun farkettim host dosyasında eksikler var herhalde onuda eski host dosyasını yedek almıştım onunla değiştirerek çözdüm.
suatsarı hocamıza tekrar tekrar teşekkürler.

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
üstadım kenzo yayınladı sanırım
artık Türkçe katede bekliyog gariclap~~

Son düzenleme:

limonlusoda

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Merhaba daha önce hiç yükleyip kullanmadım. Redmi Pro için Miui Weekly yükleyip kullanıyorum. Farklarını kısaca da olsa anlatabilecek bir arkadaş var mı ? Redmi pro yaşanan şu hat kesilme olayı ve pil iyileştirmesi bu rom da nasıl acaba saygılarımla...

dervisates

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dervis
Cihazım
5s plus 128
Konular
5
Teamwiwerdan baglanarak uzakdan benim tlf numa twrp kurmamda yardımcı olacak kimse var mı ? ltf yardımcı olun. mipro yu kullanmak istiyorum

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

vitiligo

MIU Fandroid <3
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi4
Konular
25
Arkadaşlar MiuiPro'yu yüklemek istiyorum ama aklıma takılan bir husus var. Bu adreste Redmi Note 4 için yayınlanan ROM'lar var:
Şimdi ben en üsttekini indireceğim ama bu stabil mi? Yoksa haftalık güncelleme alan versiyon mu? Türkçe mi? İndirip kurduktan sonra MiuiPro ekibi tarafından yayınlanan OTA güncellemelerini alabilecek miyim?
Son olarak, şuan MIUI 9.0.3 Global kullanıcısıyım. Verileri silmeden MiuiPro'ya geçmem mümkün mü? TWRP'den sadece Wipe cache ve dalvik yapmam yeterli olur mu?

Üst Alt