Yardım Miui Play Store Problemi

Graz92

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakim
Cihazım
Redmi 6Pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui9 yazili
Telefon Modeli
redmi 6 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Selamlar Mi Fanlar...Arkadashlar benim telefon Redmi 6 pro...telefona format atdim....shimdi telefonu acamiyorum sorunu youtubeye ekledim bir yardimci olurmusunuz...checking infoya geldiyim zaman ekran siyah oluyor bir shey yapamiyorum...
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bundan sonrasi siyah ekran geliyor

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
"Just a sec" kısmında mı takılı kalıyor ?

Eğer öyleyse kendi internet paketiniz ile deneyin bu sefer geçmesi lazım. Bu arada çok internet yemez orada korkmanıza gerek yok.

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
cihaza fastboot ile rom yükleyip deneyin arkadaşın dediği yöntem olmaz ise düzelecektir o zaman. mi flash da clean all komutu seçili olması gerektiğini unutmayın

Oyla:

JohnSmith96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mido
Konular
10
Selamlar Mi Fanlar...Arkadashlar benim telefon Redmi 6 pro...telefona format atdim....shimdi telefonu acamiyorum sorunu youtubeye ekledim bir yardimci olurmusunuz...checking infoya geldiyim zaman ekran siyah oluyor bir shey yapamiyorum...
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bundan sonrasi siyah ekran geliyor

Setup as new yerine copy your data deyin ve önceden kayıtlı Google hesabınızı girin muhtemelen çözülecektir...

Oyla:

Graz92

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakim
Cihazım
Redmi 6Pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cihaza fastboot ile rom yükleyip deneyin arkadaşın dediği yöntem olmaz ise düzelecektir o zaman. mi flash da clean all komutu seçili olması gerektiğini unutmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Setup as new yerine copy your data deyin ve önceden kayıtlı Google hesabınızı girin muhtemelen çözülecektir...
Siyak ekran geliyor bir shey yazamiyom.Ne zaman Play store gmail eklemek istesen siyah ekran geliyor...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardesh Ne zaman Fastbootla ish yapmak istesem sorunlar cikiyor izlemedigim video yapmadigim ish kalmadi bilmiyorum Romumu Duz bulamiyorum...Xiaomi Redmi 6 pro 3ram 32 gb .

Oyla:

Graz92

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakim
Cihazım
Redmi 6Pro
Konular
3
Google hesab ekleye geldigimde .ekran siyah oluyor bir shey yapamiyorum.fastbootda problem yashiyorum

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Google hesab ekleye geldigimde .ekran siyah oluyor bir shey yapamiyorum.fastbootda problem yashiyorum
fastboot da problem yaşıyorum derken rom mu yükleyemiyorsunuz yoksa yüklediğiniz halde problem devam mı ediyor

Oyla:

Graz92

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakim
Cihazım
Redmi 6Pro
Konular
3
fastboot da problem yaşıyorum derken rom mu yükleyemiyorsunuz yoksa yüklediğiniz halde problem devam mı ediyor
fasbootda problem yashiyorum yuklenmir ustaya gosterdim acilmali arkasinda bir yer var oradan yuklenmeli diyor...80 tl ye yapacagini soyledi

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
fasbootda problem yashiyorum yuklenmir ustaya gosterdim acilmali arkasinda bir yer var oradan yuklenmeli diyor...80 tl ye yapacagini soyledi

Fastboot ile yaşadığınız sorunu siz anlatmadan, ekran görüntülerini eklemeden maalesef bizlerin size buradan yardımcı olması mümkün maalesef mümkün değil. Sorununuzu açık bir şekilde yazıp yardım talep edebilir ya da cihazınızı belirttiğiniz ustaya teslim edebilirsiniz. Tercih sizin.

Oyla:
Üst Alt