- Adım
- Burak
- Cihazım
- Xiaomi
- Konular
- 5
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MİUİ 10
- Telefon Modeli
- Redmi Note 8
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Merhaba arkadaşlar
Geliştirici seçenekleri altında yer alan miui optimizasyonu tam olarak nedir ?
- Yabancı forumlarda araştırdım stock android system managementine geçiliyor vesaire deniyor
- Yada Global ve Google play yüklü telefonlarda kapatılmalıdır deniyor ( Bu xiaominin çin uygulama ekosistemi için yapılmış bişeydir deniyor )
- Kapattığımda şarj sürem daha uzadı telefonum daha az ısınıyor diyen var
- Hiçbir işe yaramıyor diyen var
- Kapattığımda bildirimlerin geç gelmesi sıkıntısından kurtuldum diyen var.
Yani söyleyeceğim şudur ki net bir bilgi yok herkes farklı bir şeyler söylüyor ve burada nedir diye sorarsam muhtemelen yine yukarda yazdığım bilgilere ulaşabileceğiz ancak.
Daha doğru bir sonuç için herkes kapattığında veya açtığında ne yaşadığını yazarsa daha net bi bilgiye ulaşabiliriz diye düşünüyorum.
Yani siz kapattığınızda veya açtığınızda neler yaşadığınızı yazarsanız genel bir kanıya varmış oluruz.
Teşekkür ederim.
Geliştirici seçenekleri altında yer alan miui optimizasyonu tam olarak nedir ?
- Yabancı forumlarda araştırdım stock android system managementine geçiliyor vesaire deniyor
- Yada Global ve Google play yüklü telefonlarda kapatılmalıdır deniyor ( Bu xiaominin çin uygulama ekosistemi için yapılmış bişeydir deniyor )
- Kapattığımda şarj sürem daha uzadı telefonum daha az ısınıyor diyen var
- Hiçbir işe yaramıyor diyen var
- Kapattığımda bildirimlerin geç gelmesi sıkıntısından kurtuldum diyen var.
Yani söyleyeceğim şudur ki net bir bilgi yok herkes farklı bir şeyler söylüyor ve burada nedir diye sorarsam muhtemelen yine yukarda yazdığım bilgilere ulaşabileceğiz ancak.
Daha doğru bir sonuç için herkes kapattığında veya açtığında ne yaşadığını yazarsa daha net bi bilgiye ulaşabiliriz diye düşünüyorum.
Yani siz kapattığınızda veya açtığınızda neler yaşadığınızı yazarsanız genel bir kanıya varmış oluruz.
Teşekkür ederim.