Kodda false geçtiğine göre direkt kapatarak getiriyordur hocam.hocam bu dediğini yaptım ben eu beta kullanıyorum benimki zaten kapalıymış bu ayar normalde açık olmuyor muydu yoksa verdiğin kod direk onu kapatmasını mı sağlıyor? Açsam mı ki bilemedim kapatmak için yapmıştım halbuki
Simdi bende denedim de eu betadada tam ekran olarak aciyor yuzer pencere benim hayatim onsuz olmaz geri actimOneOS romda yaptım ancak şu an oyundayken yüzer pencereler tam ekran olarak açılıyor. Düzeltmenin bir yolu var mıdır?
Ben de aynı şekilde kullanıyorum hayat kurtarıyor. Siz nasıl açtınız peki, ben de geliştirici ayarlara gelmedi görünmüyor.Simdi bende denedim de eu betadada tam ekran olarak aciyor yuzer pencere benim hayatim onsuz olmaz geri actim
Bendede yoktuda gelistirici seceneklerinde en assagida degerleri sifirlami ne öyle birşey var ona 5-6defa arka arkaya tikla secenek geri geliyorBen de aynı şekilde kullanıyorum hayat kurtarıyor. Siz nasıl açtınız peki, ben de geliştirici ayarlara gelmedi görünmüyor.
Bendede yoktuda gelistirici seceneklerinde en assagida degerleri sifirlami ne öyle birşey var ona 5-6defa arka arkaya tikla secenek geri geliyor