Miui Note Pro Yardım lütfen

Babatoru42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kenan
Cihazım
Miui Note Pr
Konular
6
Arkadaşlar 3 gün önce miui note pro aldım şuanki güncel sürümü 6.6.8.0 telefon orjinal ve pasaport kayıtlı, içerisinde android lolipop 5.0.2 kurulu.Ben bu telefona ilk olarak google play kurdum ve türkçe dil desteği yüklemek istiyorum ama telefon blockluyor ve yükleyemiyorum.Ben bu telefonu rootlamalımıyım veya rom yüklemelimiyim yüklersem nasıl yüklerim.Birde miui v5 v6 gibi konular açılmış v5 v6 nedir v6 telefon sürümümüdür tam olarak bilmiyorum miui note pro ile ilgili açıklama aradığımda bulamıyorum acaba miui note pro v6 mıdır.Bu konularda bana yardımcı olursanız sevinirim.rom veya root gibi birşeyler yapmam gerekiyorsa daha önce anlatılmış bir konu varsa yönlendirir veya detaylı anlatım yaparmısınız.Şimdiden teşekkürler.

Babatoru42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kenan
Cihazım
Miui Note Pr
Konular
6
evet hocam eminim abim kendisi getirdi faturası bile var suan kutudan ben açtım ama yinede şuan internette halen araştırıyorum bu yüzden orjinallik testi programını indirdim birazdan kurcam sağlam olsun diye test etcem

Oyla:

Babatoru42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kenan
Cihazım
Miui Note Pr
Konular
6
chatin_62 sunucunun çökmesi kötü olmuş gerçekten 3 gündür ulaşamıyordum foruma ben nasıl multirom kurabileceğim peki hangi recovery proğramıyla ve nasıl kurmalıyım eğer sorun olmazsa detaylı bir şekilde açıklama yapmanız mümkünmüdür.Yardımlarınız için teşekkürler.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
chatin_62 sunucunun çökmesi kötü olmuş gerçekten 3 gündür ulaşamıyordum foruma ben nasıl multirom kurabileceğim peki hangi recovery proğramıyla ve nasıl kurmalıyım eğer sorun olmazsa detaylı bir şekilde açıklama yapmanız mümkünmüdür.Yardımlarınız için teşekkürler.
Hocam bu cihazı kullanmıyorum. Bende G2 ve Mipad var. Yapacağınız işlem önce xiaomi.eu sitesinde belirtilen Recovery'yi yüklemek, bunun ardından da @Testimo arkadaşımızın verdiği linkten romu bu recovery ile yüklemek. Ama nasıl yapmanız gerektiğini biraz araştırmanız gerekiyor. Şu anda bunları benim araştırmam mümkün değil.

Oyla:

Babatoru42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kenan
Cihazım
Miui Note Pr
Konular
6
Arkadaşlar sorunuma yardım edebilcek yokmu hangi proğramla hangi romu nasıl yüklerim lütfen yardımcı olabilirmi bir arkadaş.

Oyla:

muhendiz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
TUGAY
Cihazım
Sensation
Meslek
Ögrenci
Konular
1
Hocam ilk once cwm recovery indirip kur. bu link isini gorur.wipe data wipe cache ve advanced ten wipe dalvik yapıp ınstall dan istedigin romu kurup kullanabilirsin.cwm yide guncelleyiciden guncelleme paketini sec diyerek kurabilirirsin gerisi sana kalmıs.

Oyla:

Babatoru42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kenan
Cihazım
Miui Note Pr
Konular
6
Hocam ilk once cwm recovery indirip kur. bu link isini gorur.wipe data wipe cache ve advanced ten wipe dalvik yapıp ınstall dan istedigin romu kurup kullanabilirsin.cwm yide guncelleyiciden guncelleme paketini sec diyerek kurabilirirsin gerisi sana kalmıs.
Hocam mümkünse resimli veya detaylı açıklaman mümkünmüdür

Oyla:

muhendiz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
TUGAY
Cihazım
Sensation
Meslek
Ögrenci
Konular
1
hocam recowery i indirip telefon hafızasına at.sonra guncelleyiciye gir ve uptadalardan cwm recowery i kur.tekrar guncelleyiciye gel.oradan recowery modunda baslat var ona tıkla.acılan recowery nin cwm olması gerek.sana verdigim linktekiyle aynı goruntede olması gerek. bu arada bu romu da indirmis ve telefon hafızasına atmas olman gerek.bu rom dosyasını telefona attıktan sonra tekrar recowery gir(adımları atladım bir kereden sonra bir daha girebilecegini umuyorum).orada wipe data wipe cache yap.advanced menusune gir oradan da wipe dalvik cache yaptıktan sonra ıntall zip e gir.oradan sd card secenegini tıkla rom dosyan orada olacaktır tek yapman gereken onu kurmak.yeni romun hayırlı olsun.bundan sonra istedigin romu kurabilirsin.
.

Oyla:

gurcano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürcan
Cihazım
Mi Note
Konular
17
Arkadaşlar 3 gün önce miui note pro aldım şuanki güncel sürümü 6.6.8.0 telefon orjinal ve pasaport kayıtlı, içerisinde android lolipop 5.0.2 kurulu.Ben bu telefona ilk olarak google play kurdum ve türkçe dil desteği yüklemek istiyorum ama telefon blockluyor ve yükleyemiyorum.Ben bu telefonu rootlamalımıyım veya rom yüklemelimiyim yüklersem nasıl yüklerim.Birde miui v5 v6 gibi konular açılmış v5 v6 nedir v6 telefon sürümümüdür tam olarak bilmiyorum miui note pro ile ilgili açıklama aradığımda bulamıyorum acaba miui note pro v6 mıdır.Bu konularda bana yardımcı olursanız sevinirim.rom veya root gibi birşeyler yapmam gerekiyorsa daha önce anlatılmış bir konu varsa yönlendirir veya detaylı anlatım yaparmısınız.Şimdiden teşekkürler.

Cihaz pasaport kayıtlı demişsiniz. O zaman siz bu cihazı tek SIM ile kullanacaksınız. Xiaomi çift SIM cihazlarda fabrika çıkışlı tek IMEI olduğu için pasaport kaydı sadece tek IMEI için yapılıyor. İkinci SIM'i taktıktan bir süre sonra hatlarınızdan bir tanesi bloklanacak...

Oyla:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Hocam bunun hakkında çok, çok geniş bir konu hazırlamıştım ama forum çökünce maalesef uçtu.

1379 ile gönderildi. :)

Oyla:

gurcano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürcan
Cihazım
Mi Note
Konular
17
Sayın wolfman,
2 mesaj önceki yanıtıma katılmıyorum demişsiniz. Sebebini merak ettim. Yani pasaport kaydı ile Xiaomi çift SIM'li telefonların her iki SIM'inin de aktif kalamayacağını söylüyorum. Çünkü fabrika çıkışlı tek IMEI ile geliyor ve BTD'den ancak tek IMEI ile kayıt edebiliyorsunuz. Dolayısıyla aynı IMEI kullanan iki farklı SIM ortaya çıkıyor. Bunun sonucunda hatlardan biri bloke oluyor.
Eğer siz aksini biliyorsanız forumda paylaşabilir misiniz? Bu konuyu soran çok kişi oluyor. Pasaport kaydı ile varsa bir çözümünüz paylaşın lütfen. Birçok arkadaşa faydası olacaktır.

Oyla:
Üst Alt