Sohbet MIUI Not App Vs Notlar App (Anket)

Hangisi favoriniz ?

• MİUİ not app

Oy: 16 100,0%
  • Notlar app

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    16

yurdal01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yurdal
Cihazım
mi5
Konular
1
Mi not uygulaması, düşüncelerinizi ve fikirlerinizi takip etmenin en kolay yoludur. Metin stili, resimler, sesler, yeni klasör, arka plan stili ve renkler gibi birçok kullanışlı özellik sunarken hızlı ve kullanışlıdır. Notlarınızı not defterinde şifreyle koruyabilir tüm cihazlarınızla senkronize edebilirsiniz.

Google Play Store'da aynı türden birkaç uygulama var, ancak 4.5 derecelendirme yıldızına sahip olduğu için Notes uygulamasını seçtim. Ancak burada iki uygulama arasında genel bir karşılaştırma yapalım ve hangi uygulamanın daha iyi olduğunu bulalım.

Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz ve hangi özelliklerini seviyorsunuz?

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MIUI Not App Özellikleri:
  • Resimler, kontrol listeleri ve ses ekleyin.
  • Hızlı bir şekilde düzenleyebilir , kod notlarına renk ekleme ve etiket ekleyebilirsiniz. Kaydettiğiniz bir şeyi bulmanız gerekiyorsa, basit bir şekilde arama yapıp bulabilirsiniz.
  • Alış veriş esnasında birşey mi almanız mı gerekiyor? Bir hatırlatıcı ayarlayabilirsiniz.
  • Sesli not özelliği ile sesli not kaydedin.
  • Onay almadan notları silmek için 2 parmağınızla yukarı kaydırın.
  • Çevrimdışı erişim: notlarınıza internet bağlantısı olmadan erişmenizi sağlar.
  • MIUI notu uygulaması, notlarınızı düzenlerken otomatik olarak kaydeder
  • Bir notu veya yapılacaklar listesini düzenlerken son değişiklikleri Geri Al / Yinele özelliği mevcut.
  • Notlarınızı şifre ile koruyun
  • Liste / Izgara Görünümü, Metni kalın, italik yap!
  • Notlarınızı e-posta, SMS vb. Yoluyla paylaşın.
  • Notları, oluşturulduğu tarihe, güncellenme tarihine, başlığa ve klasöre göre sıralayın.
  • Klasörleri Yeniden Düzenleyin, Yönetin
  • Ana ekrana yerleştir
  • Başka bir klasöre taşı
  • Karanlık mod
Notlar App Özellikleri:

• Arama işlevini kullanarak bir kez yazdıklarınızı kolayca bulun
  • İsteğe bağlı olarak Dropbox veya Google Drive senkronizasyonunu etkinleştirirerek notlarınıza tüm Android cihazlarınızda erişebilrsiniz.
  • WYSIWYG düzenleyicisini kullanarak metni kalın ve italik yapabilirsiniz.
  • Yapılacaklar listeleri oluşturmak için kontrol listeleri oluşturun
  • Bir şifre oluşturarak notlarınızı gizli tutun. Güvenlik düzeyinize bağlı olarak bir metin parolası veya PIN kodu kullanmayı seçebilirsiniz.
  • Telefonlar ve tabletler için optimize edilmiş güzel bir tasarım, notlarınıza odaklanmanıza yardımcı olur
  • Karanlık / gece modunu kullanarak pil tasarrufu yapın.

Hangi uygulamayı beğendiğinizi ve hangi özellikler için kullandığınızı ankete katılarak veya yorumlar bölümünde yorum yaparak bize bildirebilirsiniz.
not defteri uygulaması çok güzel ancak normalde siyah yazarken bazı yazılar sarı renkli oluyor. bu uygulamanın yazı tipi renk ayarı varmı ? bilgi verebilir misiniz.

Edepsiz King

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Google Keep kullanıyorum bulunmaz anka kuşu olduğu için. Halbuki çok daha iyi alternatifleri var alışkanlık olmuş yemeğe atılan çin tozu gibi ben bırakmak istesem vücut bu çin tozuna ihtiyaç duyuyor.

axxa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zagor
Cihazım
Mi 10t Pro
Konular
12
ikisi de değil, google keep...