Sohbet MIUI Not App Vs Notlar App (Anket)

Hangisi favoriniz ?

• MİUİ not app

Oy: 16 100,0%
  • Notlar app

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    16

ikiekmekbimaltepe

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Not 7
Konular
418
Mi not uygulaması, düşüncelerinizi ve fikirlerinizi takip etmenin en kolay yoludur. Metin stili, resimler, sesler, yeni klasör, arka plan stili ve renkler gibi birçok kullanışlı özellik sunarken hızlı ve kullanışlıdır. Notlarınızı not defterinde şifreyle koruyabilir tüm cihazlarınızla senkronize edebilirsiniz.

Google Play Store'da aynı türden birkaç uygulama var, ancak 4.5 derecelendirme yıldızına sahip olduğu için Notes uygulamasını seçtim. Ancak burada iki uygulama arasında genel bir karşılaştırma yapalım ve hangi uygulamanın daha iyi olduğunu bulalım.

Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz ve hangi özelliklerini seviyorsunuz?

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MIUI Not App Özellikleri:
  • Resimler, kontrol listeleri ve ses ekleyin.
  • Hızlı bir şekilde düzenleyebilir , kod notlarına renk ekleme ve etiket ekleyebilirsiniz. Kaydettiğiniz bir şeyi bulmanız gerekiyorsa, basit bir şekilde arama yapıp bulabilirsiniz.
  • Alış veriş esnasında birşey mi almanız mı gerekiyor? Bir hatırlatıcı ayarlayabilirsiniz.
  • Sesli not özelliği ile sesli not kaydedin.
  • Onay almadan notları silmek için 2 parmağınızla yukarı kaydırın.
  • Çevrimdışı erişim: notlarınıza internet bağlantısı olmadan erişmenizi sağlar.
  • MIUI notu uygulaması, notlarınızı düzenlerken otomatik olarak kaydeder
  • Bir notu veya yapılacaklar listesini düzenlerken son değişiklikleri Geri Al / Yinele özelliği mevcut.
  • Notlarınızı şifre ile koruyun
  • Liste / Izgara Görünümü, Metni kalın, italik yap!
  • Notlarınızı e-posta, SMS vb. Yoluyla paylaşın.
  • Notları, oluşturulduğu tarihe, güncellenme tarihine, başlığa ve klasöre göre sıralayın.
  • Klasörleri Yeniden Düzenleyin, Yönetin
  • Ana ekrana yerleştir
  • Başka bir klasöre taşı
  • Karanlık mod
Notlar App Özellikleri:

• Arama işlevini kullanarak bir kez yazdıklarınızı kolayca bulun
  • İsteğe bağlı olarak Dropbox veya Google Drive senkronizasyonunu etkinleştirirerek notlarınıza tüm Android cihazlarınızda erişebilrsiniz.
  • WYSIWYG düzenleyicisini kullanarak metni kalın ve italik yapabilirsiniz.
  • Yapılacaklar listeleri oluşturmak için kontrol listeleri oluşturun
  • Bir şifre oluşturarak notlarınızı gizli tutun. Güvenlik düzeyinize bağlı olarak bir metin parolası veya PIN kodu kullanmayı seçebilirsiniz.
  • Telefonlar ve tabletler için optimize edilmiş güzel bir tasarım, notlarınıza odaklanmanıza yardımcı olur
  • Karanlık / gece modunu kullanarak pil tasarrufu yapın.

Hangi uygulamayı beğendiğinizi ve hangi özellikler için kullandığınızı ankete katılarak veya yorumlar bölümünde yorum yaparak bize bildirebilirsiniz.

Martonaltı

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmad
Cihazım
Mi9
Konular
6
Google Keep varken diğerlerine ihtiyaç kalmıyor.
MIUI not uygulaması çok güzel ama sim kartı etkinleştirme yapamadığım için kullanmıyorum. Denemediğim yol kalmadi ama bana mısın demiyor, sim kart aktifleşmiyor

rukA

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Ziraat Mühendisi
Konular
19
Google keep! Google günümüz teknoloji pastasından büyük bir payını elinde tuttuğu için özellikle senkronizasyon bakımından Google ürünlerini tercih etmeye çalışıyorum.

Mr.cakmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Cakmak
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
5
Samsung note kullanıyorum
Eskiden kalma alışkanlık
Bana özellikten çok sadelik gerek
Defter kadar özelliği olsun yeter yani benim için happy~~

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
google keep + onenote microsoftun programı 2si de kullanışlı farklı + özellikleri var keep'de hatırlatıcı özelliği ve başkası ile gmail üzerinden ortak not hazırlama özelliği keep'i pratik yapıyor, one note ise farklı defterler oluşturabilme ve şifre ekleme özelliği ile öne çıkıyor ve windows 10 da uygulaması olduğu için notlara ulaşmak çok kolay oluyor.

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87
Mi not uygulaması, düşüncelerinizi ve fikirlerinizi takip etmenin en kolay yoludur. Metin stili, resimler, sesler, yeni klasör, arka plan stili ve renkler gibi birçok kullanışlı özellik sunarken hızlı ve kullanışlıdır. Notlarınızı not defterinde şifreyle koruyabilir tüm cihazlarınızla senkronize edebilirsiniz.

Google Play Store'da aynı türden birkaç uygulama var, ancak 4.5 derecelendirme yıldızına sahip olduğu için Notes uygulamasını seçtim. Ancak burada iki uygulama arasında genel bir karşılaştırma yapalım ve hangi uygulamanın daha iyi olduğunu bulalım.

Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz ve hangi özelliklerini seviyorsunuz?

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MIUI Not App Özellikleri:
  • Resimler, kontrol listeleri ve ses ekleyin.
  • Hızlı bir şekilde düzenleyebilir , kod notlarına renk ekleme ve etiket ekleyebilirsiniz. Kaydettiğiniz bir şeyi bulmanız gerekiyorsa, basit bir şekilde arama yapıp bulabilirsiniz.
  • Alış veriş esnasında birşey mi almanız mı gerekiyor? Bir hatırlatıcı ayarlayabilirsiniz.
  • Sesli not özelliği ile sesli not kaydedin.
  • Onay almadan notları silmek için 2 parmağınızla yukarı kaydırın.
  • Çevrimdışı erişim: notlarınıza internet bağlantısı olmadan erişmenizi sağlar.
  • MIUI notu uygulaması, notlarınızı düzenlerken otomatik olarak kaydeder
  • Bir notu veya yapılacaklar listesini düzenlerken son değişiklikleri Geri Al / Yinele özelliği mevcut.
  • Notlarınızı şifre ile koruyun
  • Liste / Izgara Görünümü, Metni kalın, italik yap!
  • Notlarınızı e-posta, SMS vb. Yoluyla paylaşın.
  • Notları, oluşturulduğu tarihe, güncellenme tarihine, başlığa ve klasöre göre sıralayın.
  • Klasörleri Yeniden Düzenleyin, Yönetin
  • Ana ekrana yerleştir
  • Başka bir klasöre taşı
  • Karanlık mod
Notlar App Özellikleri:

• Arama işlevini kullanarak bir kez yazdıklarınızı kolayca bulun
  • İsteğe bağlı olarak Dropbox veya Google Drive senkronizasyonunu etkinleştirirerek notlarınıza tüm Android cihazlarınızda erişebilrsiniz.
  • WYSIWYG düzenleyicisini kullanarak metni kalın ve italik yapabilirsiniz.
  • Yapılacaklar listeleri oluşturmak için kontrol listeleri oluşturun
  • Bir şifre oluşturarak notlarınızı gizli tutun. Güvenlik düzeyinize bağlı olarak bir metin parolası veya PIN kodu kullanmayı seçebilirsiniz.
  • Telefonlar ve tabletler için optimize edilmiş güzel bir tasarım, notlarınıza odaklanmanıza yardımcı olur
  • Karanlık / gece modunu kullanarak pil tasarrufu yapın.

Hangi uygulamayı beğendiğinizi ve hangi özellikler için kullandığınızı ankete katılarak veya yorumlar bölümünde yorum yaparak bize bildirebilirsiniz.
mi note eskiden klasör seçeneği vardı
istemediğiniz klasör gözükmezdbu gittiğinden beri kullanmıyorum
kişisel kullanım için colornote
iş için Google keep kullanıyorum
pc senkronize çalışmaları çok güzel
nerden not eklenirse eklensin
açılış senkronizasyonunu açınca çok güzel çalışıyor
vazgeçilmez bir özellik benim için

Üst Alt