hocam bu tema editöründe sadece duvar kağıdı, saat ve kilit ekranı ayarları var. diğer kısımlar yok. kendi toplama temamı biraz düzenleyeyim diye açıyorum ama diğer kısımlarla ilgili menüler yok. ya da başka bir şey mi yapmalıyım?
bir de temamı programda açarken bir uyarı geliyor bazı bileşenler eksik indirilsin mi gibisinden bir yazı. file diye bir zip dosyası indiriyor. onu ne yapacağımı bilmiyorum.
ilk mesajdaki videoya baktım adam tüm özelliklere erişebiliyor temadaki neredeyse.
peki bunda miui 11 temalarını editleyebiliyor muyuz?Hocam türkçe olarak ayarladığım tema editör ekteki linkten indirin bütün ayarlar bu ve aşağıdaki linkte var normalde indirilen zip dosyası 11 uyumlu tema için ama onu kullanmadım
Rehber - Tema Editör Türkçe Arayüz 20.1.17 ( MIUI 11 )
Bende o kısıma bakacaktım da böyle acil olarak en azından farklı bir dil kullanmak yerine Türkçe kullanılsın diye yaptım tabiki geliştirilebilir Tekrardan emeğinize sağlık hocam.forum.miuiturkiye.net
Evet hocam aynısı sadece şuandaki güncel sürüm Türkçe yapma her sürüm için yeniden hazırlandığı için (19.12.20 sürümü için 3 gün boyunca uğraştım) bu yüzden sadece yeni kodlar eklendiği için şimdilik yapmadım.peki bunda miui 11 temalarını editleyebiliyor muyuz?
güncelliği temadaki kısımların düzenlenmesini etkilemiyorsa çok da önemli değil. teşekkürler.Evet hocam aynısı sadece şuandaki güncel sürüm Türkçe yapma her sürüm için yeniden hazırlandığı için (19.12.20 sürümü için 3 gün boyunca uğraştım) bu yüzden sadece yeni kodlar eklendiği için şimdilik yapmadım.
Etkilemez hocam Türkçe kullanmak varken illa güncel olsun derseniz yarı İngilizce yarı Çince kullanabilirsinizgüncelliği temadaki kısımların düzenlenmesini etkilemiyorsa çok da önemli değil. teşekkürler.