- Adım
- Lucas
- Cihazım
- Redmi Note 10 P
- Konular
- 23
Arşivci bir arkadaş yok mu yahuMi 8 için son çıkan sürüm linki bulamadım. Elinde olan paylaşabilir mi?
Arşivci bir arkadaş yok mu yahuMi 8 için son çıkan sürüm linki bulamadım. Elinde olan paylaşabilir mi?
Arşivci bir arkadaş yok mu yahu![]()
Mi 8 yok bu listede. Adam Mi 8'e ait bütün linkleri silmişLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merhaba halen arıyorum yardımcı olabilecek biri var mı?Merhaba xiaomi mi 5s cihazima miui MS rom yükleyeceğim floppy kernel ile birlikte.
çok fazla versiyon var açıkçası konuya çok aşina değilim, yardım eder misiniz hangi versiyon MS rom yüklemem gerekir? (Amacım daha uzun pil performansı.)
teşekkürler
kardesim sen kurdunmu linkte olan romu? kurduysan nasil batarya filan iyi gidiyormu ?Geliştirici arkadaşa mail attım ve sağolsun romu paylaştı benimleMIUI V10 9.6.20 Android 9 sürüm.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MIUI V10 ne kadar da akıcıymış. Lanet olsun sana Xiaomi![]()
Bataryada pek bir fark göremedim. 2 yıllık Mi 8 sahibiyim. Ortalama 5 saat ekran süresi alıyorum. MIUI 12'ye göre animasyonlar ve geçişler daha iyikardesim sen kurdunmu linkte olan romu? kurduysan nasil batarya filan iyi gidiyormu ?
simdi ms miui romundamisin ?Bataryada pek bir fark göremedim. 2 yıllık Mi 8 sahibiyim. Ortalama 5 saat ekran süresi alıyorum. MIUI 12'ye göre animasyonlar ve geçişler daha iyi![]()
MiRoom 9.9.3'e geçtimsimdi ms miui romundamisin ?