- Adım
- yusuf can
- Cihazım
- mi 8
- Konular
- 4
Neden çıkartılmış ben baya sevmiştim. Eu roma geri dönecez artıkProjenin durduruldugu aciklandi
Neden çıkartılmış ben baya sevmiştim. Eu roma geri dönecez artıkProjenin durduruldugu aciklandi
Nerde yazıyor hocamProjenin durduruldugu aciklandi
Telegram grubundaNerde yazıyor hocam
Adam S10 almis ve birakmisNeden çıkartılmış ben baya sevmiştim. Eu roma geri dönecez artık
Bu romu sadece 1 kişimi geliştiriyormuş?Telegram grubunda
Adam S10 almis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Adam S10 almis ve birakmis
Onu bilmiyorum ama resmi tele hesabinda boyle yaziyordu olmaz felan dedim diger mesajlari da okudum israrla bitti diyorlardiBu romu sadece 1 kişimi geliştiriyormuş?
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlısı ozaman yapçak bişey yok.Onu bilmiyorum ama resmi tele hesabinda boyle yaziyordu olmaz felan dedim diger mesajlari da okudum israrla bitti diyorlardi
Konu sahibi Skorpi hocam bir el atabilir mi? Proje devam edecek mi?Telegramda takip ediyorum projenin durduğuna dair hiçbir açıklama yapılmadı bilginize. en son paylaşımı 9.9.3 indirme linkleri.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Konu sahibi benim ama konuyu açtıktan sonra çok şey değişti ve bayrağı Sayın ClassiCTR hocam devr aldı, kendisi sizleri bilgilendirecektirKonu sahibi Skorpi hocam bir el atabilir mi? Proje devam edecek mi?
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi