- Adım
- Ahmet Safa
- Cihazım
- Mi 10 Pro
- Konular
- 7
Hocam güncellemeyi yaptım fakat parmak izi artık çalışmıyor sadece yüz tanıma ve kilit çalışıyor
bu rom mi6 ya çıkmayacak mı ya
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam güncellemeyi yaptım fakat parmak izi artık çalışmıyor sadece yüz tanıma ve kilit çalışıyor
Poco bölümünde konusu mevcut. Portu başka biri yapıyor. MS geliştiricisi yapmadığı için bu konuda paylaşmak doğru olmaz.Sevgili konu sahibi
Pocoya da port dahi olsa MS rom cikiyor
Onu da konuya eklemek ister misin?
Gapss paketi rom içinde var hocam. Siz neden ayrı bir paket flashladınız?Merhabalar. Eu beta romundan, MIUI MS romuna gectim. Ilk kez gapps paketi yuklu gelmeyen bir rom kullaniyorum. Gapps paketini indirdim ve flashladim ama gmaile girmek istedigimde surekli gmail durmaya devam ediyor hatasini aliyorum. Acaba nerde hata yapiyorum? Hata ve indirdigim gapps paketini eklere koyacagim.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Gelen güncellemeyi twrp den yüklüyoruz hocamArkadaslar note 5 te guncellemeyi nasil yapiyoruz, ota dan geliyormu?
Hocam bir turlu yükleyemedim. Romu indirdim. 9.8.9 olanı. Daldık cache system i temizledikten sonra romu yüklerken söyle bir hata veriyor.Gelen güncellemeyi twrp den yüklüyoruz hocam