- Adım
- akif
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8
- Konular
- 10
Arama uygulaması- Çağrı ayarları - Gelişmiş ayarlar- T9 arama girişi olarak "Alfabetik" seçer misiniz hocam.arkadaslar burayi nasil latin alfabesi yapicaz ? Rusca olmus.
Çalışıyorum hocam. Ama biraz beklemeye aldım. Resmi TWRp yayınlanmasını bekliyorumHocam konuyla alakasız ama Mi 9T/K20 MiuiCT çalışmaları nasıl gidiyor?
Peki bu durumda telefonda ki bilgiler gitmiş mi olacak?
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
alfabetikti, fonetik yaptim duzeldi tesekkur ederim. son soru olarak bu ses bari solda kaliyor sag tarafa alismistim. var midir duzeltmenin bir yolu? Ayrica varsayilan dpi kacti mi 8 cihazlarda ? Cok tesekkurlerArama uygulaması- Çağrı ayarları - Gelişmiş ayarlar- T9 arama girişi olarak "Alfabetik" seçer misiniz hocam.
Ss atabilir misiniz?alfabetikti, fonetik yaptim duzeldi tesekkur ederim. son soru olarak bu ses bari solda kaliyor sag tarafa alismistim. var midir duzeltmenin bir yolu? Ayrica varsayilan dpi kacti mi 8 cihazlarda ? Cok tesekkurler
Ss atabilir misiniz?
tesekkur ederimSes ve Titreşim / Volume bar position ayarını Right yapın.
Rica ederimtesekkur ederim
Aynı romu kullanıyorum. Wipe yapmadan yeni sürümü yükledim, sıkıntı olmadı. Teşekkür ederim. Birşey daha aklıma takıldı, magisk manager yüklü şu anda, kaldır sekmesinden kaldırsam da, telefon rootlu olmasa sıkıntı olur mu?Çalışıyorum hocam. Ama biraz beklemeye aldım. Resmi TWRp yayınlanmasını bekliyorum
Siz şuan hangi Romu kullanıyorsunuz?