- Adım
- İsmail
- Cihazım
- Mi 9T [Davinci]
- Konular
- 181
Duzeldimi sorun hocam?Teşekkürler, telegram grubunun linkini paylaşabilir misiniz, birde bu launcherda klasör vs düzenlemesi yapıyorum, her kurulumda sıfırlanıyor, novadaki gibi yedek alma şansımız yok mu?
Bende sikinti yok hocam. Eski sürümün ustune yeni sürüm kurdum sikinti cikmadi cihaz mi8Temiz kurulum yapacak vaktim olmadığı için üzerine kurup arkadaşın verdiği zip i yükledim ama bu seferde başka bir hata verdi eskiye döndüm bende. Temiz kurulum yaparsanız siz haber verin lütfen.
Merhabalar, bende de aynı sorun var. Redmi note 5 için olanı var rica etsem, birde telegram adresi lütfensryche linkteki dosyayı TWRP ile flashlayin hocam rom üzerine. Ama önce hangi cihazda sorun yaşıyorsunuz. Bu mi8 için galiba
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Teşekkürler, telegram grubunun linkini paylaşabilir misiniz, birde bu launcherda klasör vs düzenlemesi yapıyorum, her kurulumda sıfırlanıyor, novadaki gibi yedek alma şansımız yok mu?
Merhabalar, bende de aynı sorun var. Redmi note 5 için olanı var rica etsem, birde telegram adresi lütfen