- Adım
- Yunus Emre
- Cihazım
- Mi5 Prime
- Konular
- 37
Bırakmışlar derken hocam. Daha geliştirme yapmayacaklarını mı belirttiler?MIUI MS Rom ekibi Mi 5 için olan güncellemeyi 8.11.6 sürüm'de bırakmışlar ama yayınlamışlar.
MIUI EU Rom ekibi de yayınlamadı 8.11.6 güncellemesini yapsada Mi 5 için.
Deneyimleyelim bakalım Teşekkürler paylaşım için ClassiCTR hocam.
Bırakmışlar derken hocam. Daha geliştirme yapmayacaklarını mı belirttiler?
FireLife71 inşallah bırakmazlar. Ekran süresi olarak en sevdiğim ve özelliği bol olan bir rom. Hatta kendi geliştirmelerimi de ekleyince daha tatlı geliyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kişisel geliştirmeler her zaman daha iyi oluyor zaten. Çünkü Kendi cihazına geliştirme yapıyor sonuçta. Bakalım bir yükleyip kendi modlarımı denicem üstünde. Sizin cihaz da mi5 mi ?Çok iyi sonuçlar hocam.
Gönül isterdi 8.11.8 güncellemesi olsun 8.11.6 güncellemesi de olsa güzel Rom.
Bırakmazlar bırakmasınlarda.
MIUI MS Rom ekibi çok iyi gelişiyor belli cihazlara yayınlasalarda daha da gelişmesi dileğiyle
Geliştirici ile görüşüp İngilizce olan satırları turkceleştirdim @suatsari hocam sağolsun repoya ekledi. Belki ondan kaynaklı bir sorun olabilir diye düşündüm ama Rusça dahil diğer dillerde de aynı problem mevcut.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Batarya simgesi güzel olmuş. Ayarlarda ust kısımda sacba bisey yaziyor. Sanirim çeviri hatası. Aynı şekilde ayarlar kisayoluda oyle.